Setari Cookie-uri

Lista de sex: 15+1 lucruri PICANTE pe care TREBUIE sa le faci inainte sa mori!

Condimenteaza-ti viata sexuala si iesi din tipare!

12. Sex weekend

Exact asa cum suna, ia-ti partenerul de mana si fugiti undeva doar voi doi. Puteti la fel de bine sa ramaneti acasa, sa va opriti telefoanele si sa baricadati usa. Petreceti un weekend fara haine in care sa va iubiti de cat mai multe ori pe zi.

13. Poker pe dezbracate

Daca nu stii sa joci, esti o victima sigura! Poti aplica regula “cine pierde, se dezbraca” la orice alt joc de carti. Partea buna? Nu pierzi bani! Partea si mai buna: este un preludiu minunat!

14. Lista de bucate

Poti condimenta viata voastra sexuala daca va jucati in dormitor cu cateva alimente aduse din frigider. Chiar daca in filme toata lumea pare ca se da in vand dupa ciocolata topita, miere sau frisca, aceste lucruri sunt de evitat dintr-un motiv evident: sunt foarte lipicioase!

Ar fi neplacut sa-ti saruti usor partenerul si sa descoperi pe trupul sau un loc plin de scame care s-au lipit de pielea lui din cauza mierii, de exemplu. Folositi cu incredere vinul sau sampania. Puteti incerca si cu lichiorul de menta inaintea unei partide de sex oral.

Citește și:

15. Botezati-va toate incaperile din casa

Adica faceti sex peste tot, nu va limitati doar la patul din dormitor. Puteti face un maraton sexual intr-un weekend si sa luati toate camerele de la cap la coada.

16. In loc de gratar…

Romanilor le place gratarul. Cand spun “hai sa iesim la iarba verde” spun de fapt “hai sa incingem un foc si sa ne afumam in miros de mici si carnati cu muzica urland din masina apoi sa lasam mizerie in urma noastra”. Intr-o seara, arata-i iubitului tau ca poate exista si o altfel de iesire in natura. Fugiti intr-o padure si iubiti-va sub copaci.

sursa foto prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.