Setari Cookie-uri

Secretele orgasmului multiplu

Orgasmul multiplu nu este un mit!

Orgasmul multiplu este ca OZN-urile. Auzi vorbind despre el, unii au si imagini suprinse dar nu stii pe nimeni in realitate care sa se fi intalnit cu el.

O gluma care circula de ani buni pe internet spune ca barbatii au noroc pentru ca fac pipi din picioare insa doar femeile pot avea orgasm multiplu.

Iata cum poti ajunge si tu la aceasta performanta.

1. Femeile care au o parere buna despre sine si care isi accepta sexualitatea intr-un mod sanatos au sanse mai mari sa ajunga pe culmile placerii sexuale decat cele care au o imagine de sine proasta.

Cu alte cuvinte, invata sa te iubesti pe tine si sa-ti cunosti punctele erogene. Exploreaza-te in detaliu si invata ce anume iti face placere. Corpul tau va reactiona in mod natural…de mai multe ori!

2. De regula, dupa primul val de orgasm, clitorisul este hipersensibil si orice atingere poate deveni de nesuportat. Din acest motiv, numeroase femei renunta sa exploreze mai departe.

Citește și:

Pentru a continua placerea, poti stimula alti nervi din jurul vaginului cu miscari delicate. In acest fel, poti descoperi alte zone care sunt aproape la fel de sensibile.

foto shutterstock femeie senzuala

3. Cu siguranta ai auzit de punctul G, Sfantul Graal al sexului. Dar acesta nu este singurul punct din corpul tau care te va duce spre orgasmul multiplu.

Femeile sunt capabile sa ajunga la extaz prin stimularea altor zone printre care clitorisul, anusul, vaginul si unerori, chiar si sfarcurile.

Atunci cand toate aceste zone sunt explorate simultan, orgasmul declansat va fi exploziv.

4. Pentru a-ti descoperi toate punctele sensibile, trebuie sa fii concentrata asupra actului sexual in sine si sa nu-ti lasi gandurile sa zboare la vasele nespalate sau labanii de intretinere.

De aceea, trebuie sa te deconectezi total de la orice altceva si sa fii atenta la raspunsurile naturale ale corpului tau.

Citește și:

Foarte important de asemenea este ca tu si partenerul tau sa va sincronizati pe acelasi ritm. Cercetatorii spun ca in acest fel, organismul se relaxeaza si starea de excitatie creste.

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.