Setari Cookie-uri

Secretele orgasmului multiplu

Orgasmul multiplu nu este un mit!

5. Lubrifierea joaca si ea un rol foarte important in atingerea placerii sexuale. Cea mai buna metoda este desigur cea naturala insa atunci cand pleci la vanatoare de orgasm multiplu, e bine sa tii aproape si un lubrifiant din comert.

6. Ti s-au parut agasante si inutile lectiile despre forta de frecare de la fizica? Poate e momentul sa te razgandesti si sa descoperi tainele CAT, adica Tehnica alinierii coitale. Aceasta a fost dezvoltata de Edward Eichel, un psihoterapeut American.

El crede ca simpla miscare de penetrare nu este suficienta pentru a obtine orgasmul. Prin urmare, cei doi parteneri trebuie sa stea asezati in pozitia misonarului si sa asigura o frecare si o presiune constanta asupra clitorisului.

7. Fa cat mai multe sexercitii! Muschiul pubo-coccigian este unul dintre responsabilii cu orgasmul. Asa ca trebuie sa faci cu regularitate exercitii Kegel.

Citește și:

Nu-ti face griji, nu trebuie sa transpire din greula sala pentru asta. Trebuie sa iti contractezi si sa iti relaxezi muschii pe care ii folsesti atunci cand te trece cel mai afurisit pipilica dar nu ai nicio baie in apropiere.

Aceste contractii intaresc etajul pelvic, oxigeneaza muschii iar acestia devin mai sensibili.

8. Preludiul este si el extrem de important in obtinerea orgasmului multiplu. Daca tu si iubitul tau nu va speriati usor, una dintre cele mai rapide modalitati de a ajunge la orgasm este sexul oral.

Doar ca pentru atingerea unor valuri repetate de placere, iubitul tau trebuie sa se opreasca exact inainte ca tu sa ajungi la orgasm.

Mai departe iti poate alinta celelalte parti sensibile ale corpului apoi te poate stimula din nou oral. Continuati acest joc pana simti ca ai acumulat suficienta energie sexuala incat sa-ti vina sa tipi.

Citește și:

sursa foto prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.