Setari Cookie-uri

Reguli pentru relatiile la distanta

Ti-e teama ca relatia ta se va incheia atunci cand iti va fi lumea mai draga? Crezi ca el are pe altcineva acolo si tu esti doar o rezerva? Nu te mai gandi la asta, si mai bine vezi ce trebuie sa faci pentru ca relatia ta sa functioneze normal si sa reziste in timp.

Surprindeti-va reciproc

Pentru a pastra flacara iubirii aprinsa, incercati sa va surprindeti reciproc. Fie ca e vorba de o vizita neanuntata, sau de un cadou simbolic, de o scrisoare in loc de un mesaj sau un e-mail, nu renuntati la aceste mici placeri care va vor ajuta sa mergeti mai departe.

Nu renunta la optimism

Mai mult ca sigur esti un pic invidioasa pe celelalte prietene ale tale care au o relatie normala, se vad cu partenerul ori de cate ori isi doresc, petrec foarte mult timp impreuna si sunt fericiti. Nu trebuie sa te descurajezi cand ii vezi cum se tin de mana pe strada si cum se giugiulesc. Gandeste-te ca vei avea si tu parte de asta cand el va fi langa tine, si va fi mai frumos, mai intens.

Nu iti pierde increderea

Daca o relatie nu se bazeaza pe incredere, este o relatie destinata destramarii. Increderea este singurul liant care tine toate celelalte sentimente legate, le face sa se unifice, sa se amplifice. Nu te gandi ca el poate are pe altcineva acolo (la fel ar putea sa gandeasca si el despre tine), nu iti face tot felul de filmulete in cap care sa il scoata pe el un mare fustangiu si un barbat nepotrivit pentru nevoile tale.

Citește și:

Fa un plan pentru timpul petrecut impreuna

Orice minut petrecut impreuna este pertios in astfel de cazuri. Inainte de a va vedea, stabiliti ce ati vrea sa faceti si unde ati vrea sa mergeti. Asta va va ajuta sa nu pierdeti timpul ghandindu-va la cum sa petreceti timpul. O sa aveti mai mult timp pentru voi, pentru povestioare, pentru discutii interesante iar momentele vor fi de neuitat.

Fi gata sa faci compromisuri

Relatiile la distanta nu sunt deloc usoare, asta este de la sine inteles, dar pentru mentinerea lor trebuie sa fi pregatita sa faci compromisuri peste compromisuri. Este un risc pe care ti-l asumi in momentul in care iei hotararea de a porni intr-o relatie de acest gen. Atat tu cat si partenerul tau trebuie sa fiti constienti de acest lucru, si mai ales, sa fiti gata sa va confruntati cu el atunci cand este cazul.

Sursa foto prima pagina: shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.