Setari Cookie-uri

Reguli pentru relatiile la distanta

Ti-e teama ca relatia ta se va incheia atunci cand iti va fi lumea mai draga? Crezi ca el are pe altcineva acolo si tu esti doar o rezerva? Nu te mai gandi la asta, si mai bine vezi ce trebuie sa faci pentru ca relatia ta sa functioneze normal si sa reziste in timp.

Ai avut, sa spunem asa, ghinionul de a-ti intalni sufletul pereche intr-un alt oras sau intr-o alta tara. Spun ghinion pentru ca nu il poti avea langa tine atunci cand iti doresti, atunci cand ai nevoie de el, cand ai nevoie sa il strangi in brate si sa te mangaie usor pe cap.

Fie ca va despart numai cateva sute de kilometri sau chiar mari si oceane, distanta dintre voi poate destrama relatia in orice moment. Poate interveni nesiguranta, dorul prea mare, imposibilitatea de a va vedea atunci cand va doriti, lipsa relatiilor sexuale si lipsa afectiunii pe care un mesaj, un monitor sau un e-mail, nu vi le pot oferi.

Discutiile despre relatiile la distanta sunt controversate. Unii spun ca ele nu au cum sa reziste, altii cred ca sunt cele mai ok relatii pentru ca se bazeaza pe incredere. Nu am sa confim niciuna dintre afirmatiile anterioare, ci am sa ma refer strict la ceea ce trebuie sa faca cei doi parteneri pentru ca relatia lor sa dureze in timp si sa se consolideze din ce in ce mai mult.

Citește și:

Sa nu credeti ca vorbesc din auzite, din ce am mai auzit eu prin metrou, prin tramvai sau pe strada. Experienta relatiilor la distanta o am si eu, asa cum probabil o avem fiecare dintre noi. Si asta e un lucru bun, pentru ca te invata sa apreciezi viitoarele relatii, iti arata ca se poate si mai rau decat sa te vezi o data la doua zile cu partenerul.

foto ilustrare siluete sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.