Setari Cookie-uri

50 de semne ca nu e barbatul potrivit

Vrei sa iti dai seama daca el este barbatul potrivit pentru tine? Iti este teama sa nu suferi din nou din dragoste? Uite aici cateva semne care iti arata daca viitorul suna roz alaturi de partenerul tau, sau daca trebuie sa te gandesti la o decizie finala in ceea ce priveste relatia voastra.

Esti sigura ca el este Mr. Right la care ai visat dintotdeauna? Ca sa eviti o alta deceptie in dragoste, ar fi bine sa fii atenta la cateva semne care iti arata daca merita sa te implici sau nu.

Relatia cu partenerul tau parca nu mai merge atat de bine, dar nu stii exact care este problema. Dicutiile in contradictoriu sunt din ce in ce mai dese, incepi sa vezi ca nu este ceea ce parea a fi, ai vrea sa schimbi mai multe lucruri la el dar te intrebi daca merita sa te complici. Chiar daca nu sunteti de foarte mult timp impreuna, lucrurile nu sunt ceea ce ti-ai fi dorit tu sa fie si nu esti pe deplin multumita.

Este adevarat ca nicio relatie nu este perfecta, niciun om nu le are pe toate, nimeni nu va fi exact asa cum iti doresti, dar cand lucrurile negative sunt mai multe decat cele pozitive, este o adevarata problema.
M-am gandit ca aceste semne te vor ajuta sa iei decizia corecta in ceea ce priveste relatia ta.

Citește și:

foto cuplu langa perete sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.