Setari Cookie-uri

10 lectii despre dragoste invatate de la cupluri celebre

Faima si banii nu sunt secretele fericirii

3. Demi Moore si Bruce Willis – Despartire eleganta

Cei doi au fost perechea de aur din anii ’90. Toata lumea urmarea miscarile actritei cu cei mai frumosi ochi si ale eroului care salveaza lumea cu o mana legata la spate.

Demi si Bruce s-au casatorit in 1987 si au impreuna trei copii: Rumer (nascuta in 1988), Scout (n. 1991) si Tallulah (n. 1994).

Divortul lor nu a fost transformat intr-un circ. Ei s-au despartit in termenii cei mai buni in 1998 iar in 2000 au depus actele pentru divort. La o zi de la inregistrarea dosarului, separarea lor legala a fost definitiva.

Cei doi au in continuare o relatie de prieteni foarte stransa si au fost alaturi de copiii lor in cele mai importante momente ale vietii acestora.

In numeroase randuri, cei cinci au aparut impreuna ca o familie chiar si dupa pronuntarea divortului in anul 2000.



4. Kim Kardashian si Kris Humphries – Nu intra intr-o relatie din motivele gresite

Citește și:

Uneori, oamenii accepta diferite relatii pentru ca cedeaza presiunii sociale. Sau pentru bani. Sau pentru sex. Si lista de motive gresite poate merge la nesfarsit.

Oamenii o acuza pe Kim Kardashian ca s-a casatorit doar pentru bani. Nu pentru ca Humphries ar fi un Bill Gates al sportului ci pentru ca o nunta televizata din clanul Kardashian inseamna bani pentru mamagerul familiei.

Kim si Kris si-au inceput relatia in octombrie 2010 iar un an mai tarziu, s-au casatorit. Pregatirile pentru nunta cat si ceremonia in sine au fost transmise in cadrul show-ului Keeping up with the Kardashians, fabrica de bani a familiei.

72 de zile mai tarziu, Kim a intentat divort. Insa Kris nu s-a lasat convins prea usor si a taraganat tot procesul de separare pana in februarie 2013, atunci cand cei doi au ajuns la un acord financiar secret.

5. Mihaela Radulescu si Dani Otil – Dragostea nu tine cont de varsta

Citește și:

Cand cei doi si-au facut publica povestea, opinia publica din Romania a ramas muta de uimire pentru cel putin 2 secunde! Dupa care, toate revistele de scandal au luat-o razna si au umplut primele pagini cu imaginile celor doi indragostiti.

Mihaela si Dani nu au dat atentie gurilor rele si traiesc inca o poveste frumoasa de dragoste, in ciuda faptului ca ea este mai mare decat el cu 10 ani.

6. Johnny Depp si Vanessa Paradis – Despartirea nu trebuie sa fie o drama

Inainte sa ajunga la bratul frantuzoiacei, Johnny a fost un adevarat crai de Hollywood. El s-a iubit intai cu Winona Ryder apoi cu Kate Moss. Cei doi si-au inceput relatia in 1998 si au impreuna doi copii:Lily-Rose Melody Depp (n. 1999) si Christopher Depp (n. 2002)

Fiica lor cea mare a trecut in 2007 printr-o incercare teribila. Ea a avut infectie cu bacteria E. Coli, boala care aproape i-a distrus rinichii. Johnny a vizitat-o pe fiica sa la spital imbracat in costmul de Jack Sparrow pentru a o inveseli atat pe ea cat si pe ceilalti copii internati.

Citește și:

Johnny si Vanessa s-au despartit foarte discret in 2012. In putinele declaratii date despre separarea lor, cei doi s-au ferit sa foloseasca prea multe cuvinte si au avut discursuri foarte vagi.

Vizionare placuta


Kudika
15 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.