Setari Cookie-uri

10 lectii despre dragoste invatate de la cupluri celebre

Faima si banii nu sunt secretele fericirii

7. Kate Middleton si Printul William – Dragostea adevarata stie sa astepte

Cuplul Kate Middleton si Printul William sunt impreuna din 2003. Ei s-au cunoscut atunci cand erau inca in facultate si au avut scurte momente in care au fost despartiti.

Atunci cand lucrurile dintre ei au inceput sa devina din ce in ce mai serioase, presa a inceput s-o numeasca pe Catherine “Waity Katie” (Katie care asteapta), in asteptarea ravnitului inel de logodna.

Cei doi au surprins pe toata lumea in 2010, atunci cand s-au intos logoditi din Kenya. Catherine purta pe deget fostul inel al Printesei Diana. Un an mai tarziu, cei doi si-au oficializat legatura in ceremonia care a fost denumita “Nunta secolului” iar pe 22 iulie 2013 i-au urat bun venit pe lume primului lor copil, Printul George Alexander Louis.


8. Michael J. Fox si Tracy Pollan – Impreuna la bine si la rau

Citește și:

Michael J. Fox este cunoscut publicului in primul rand pentru trilogia Inapoi in viitor, o poveste futurista despre calatoria in timp si consecintele unei astfel de descoperiri.

El este casatorit cu actrita Tracy Pollan din 1988, atunci cand si-au oficializat legatura in Vermont. Cei doi au impreuna patru copii: Sam Michael (n. 1989), Aquinnah Kathleen si Schuyler Frances (n. 1995) si Esme Annabelle (n. 2001)

Fox s-a imbolnavit in 1990 de Parkinson dar medicii nu i-au putut pune un diagnostic pana in 1991. In loc sa se trateze, Michael a inceput sa bea. In cele din urma, el a acceptat ajutorul oamenilor din jurul sau, a trecut printr-o perioada de dezalcoolizare iar in 1998 si-a facut publica starea de sanatate.

De atunci, actorul s-a implicat activ in numeroase campanii pentru strangerea de fonduri in cautarea unui leac pentru boala cumplita de care sufera. In acelasi an, el a fost supus unei operatii de talamotomie.

Citește și:

Interventia chirugicala este o procedura pe creier invaziva care presupune suprimarea unor conexiuni ale talamusului. Aceasta este o formatiune nervoasa care face parte din encefal.

Cele mai mari universitati din Statele Unite i-au oferit numeroase distinctii pentru actiunile sale si pentru implicarea activa in combaterea bolii Parkinson. In tot acest timp, sotia sa Tracy i-a sustinut toate eforturile si a fost langa el permanent, chiar si atunci cand Michael a inceput sa-si piarda controlul asupra propriului corp.

Vizionare placuta


Kudika
15 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.