Setari Cookie-uri

10 lectii despre dragoste invatate de la cupluri celebre

Faima si banii nu sunt secretele fericirii

Atunci cand se naste o noua poveste de dragoste la Hollywood (sau in Bucuresti, de exemplu), ziarele vuiesc si incep sa-i urmareasca pe cei doi indragostiti. Nu conteaza ca ei nu au ajuns in fata altarului pentru ca apar deja zvonuri despre banii impartiti la un posibil divort.

Dincolo de faima, haine scumpe si vacante de lux, sa nu uitam totusi ca staruruile sunt oameni si putem invata cate ceva de la ei.

1. Brad Pitt si Angelina Jolie – Dragostea invinge totul

Inclusiv o casatorie nereusita si cancerul. Cei doi s-au apropiat pe platourile de filmare pentru productia Mr & Mrs Smith si au fost de nedespartit.

Oamenii i-au acuzat in perioada respectiva pentru ca Brad i-a fost infidel lui Jennifer Aniston, sotia sa de atunci. Insa dragostea celor doi a fost mai puternica decat dezaprobarea generala.

In ultimul an, cuplul a trecut printr-o incercare groaznica. Angie a primit crunta veste ca are peste 80% sanse sa dezvolte cancer la san si a hotarat sa ia o decizie radicala: a trecut printr-o operatie care i-a extirpat sanii.

Citește și:

Sotul sau i-a fost alaturi in toata aceasta perioada, cu atat mai mult cu cat exista posibilitatea ca actrita sa fie nevoita sa treaca printr-o operatie de extirpare a uterului pentru ca poate face cancer.


2. Beyonce si Jay-Z – Cum sa impaci dragostea cu cariera

Desi amandoi se afla de multi, multi ani in lumina reflectoarelor, cel mai iubit cuplu de celebritati a stiut sa-si traiasca dragostea frumos si curat, in intimitatea caselor, departe de ochii indiscreti ai lumii. Deci se poate si fara circ!

Mai mult de atat, cei doi sunt cel mai bine cotat cuplu si au tinut ani in sir primul loc in clasamentul Forbes datorita averilor acumulate impreuna. Acum, cei doi au o fetita iar Beyonce este intr-un turneu mondial care se numeste The Mrs Carter Show, Carter fiind numele de familie al sotului sau.

foto: Beyonce.com

Vizionare placuta


Kudika
15 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.