Setari Cookie-uri

10 lectii fabuloase pe care le-am invatat din Sex and the City

Totul despre sex a ridicat moralul femeilor singure de pretutindeni

Sex and the City a fost lansat in 1998. Emil Constantinescu era presedintele tarii iar eu terminam cu brio si coronita clasa a treia. Nu intrasem nici macar in NATO iar de Uniunea Europeana nici nu putea fi vorba.

Da, exact, au trecut 15 ani de atunci. Cu toate acestea, Sex and the City ramane unul dintre serialele fenomen la care ne-am uitat toate, macar pret de un episod. In ciuda timpului care s-a scurs de atunci, avem inca multe de invatat de la Samantha, Carrie, Miranda si Charlotte.

1. Gaseste-ti stilul propriu

Este foarte usor de remarcat faptul ca cele 4 persoanje in jurul carora se desfasoara actiunea reprezinta tipologii diferite de femei iar acest lucru se reflecta cel mai bine in tinutele pe care le-au purtat.

Carrie era mereu cu un pas inainte si avea curaj sa combine hainele intr-o maniera inedita.

Miranda era o profesionista din cap pana in picioare si stia sa poarte o tinuta office cu multa atitudine. Samantha era bomba sexy a grupului, aranjata intotdeauna pana in varful unghiilor iar Charlotte era o romantica incurabila, adepta unui stil clasic, chiar vintage.

Citește și:

sursa foto shutterstock

2. Sa fii singura nu este o tragedie

Da, poate fi dramatic si se lasa cu plansete de te stiu doua strazi ca ai ramas iar fara mascul. Dar Sex and the City a invatat femeile ca o despartire trebuie tratata ca-n bancul cu porcul si omul de stat.

Daca moare politicianul, e tragedie dar nu-i bai. Daca moare porcul, e bai dar nu-i tragedie!

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.