Setari Cookie-uri

10 lectii fabuloase pe care le-am invatat din Sex and the City

Totul despre sex a ridicat moralul femeilor singure de pretutindeni

3. Exista o cale de mijloc intre viata personala si cariera

Miranda ne-a demonstrat acest lucru. Desi micutul Brady a fost o surpriza pentru ea, acest lucru nu a impiedicat-o sa aiba o cariera de succes. Cu toate noptile nedormite, pungile de sub ochi si colaceii de pe burta, ea si-a crescut copilul si a evoluat profesional.

Nu e usor, nu se intampla peste noapte si iti poate toca nervii ca pe carnea de sarmale insa nu e imposibil. Pentru bucuriile vietii de mama nu-i musai sa renunti la implinirea profesionala.

4. Nu exista relatia perfecta

Dar exista suflete pereche. Cel putin, asta este lectia pe care am invatat-o de la Charlotte. Atunci cand s-a casatorit cu Trey MacDougal, viata ei parea ca decupata dintr-o revista.

Erau amandoi oameni frumosi, cu cariere si bani. Stralucire, ordine, armonie, iubire. Desi aparent erau facuti unul pentru celalalt, nu avea nimic in comun.

Citește și:

Au divortat iar Charlotte si-a asteptat marea iubire care a venit in persoana lui Harry Goldenblatt. Un evreu scund, indesat si cu par pe spate dar care a facut-o fericita (si satisfacuta, apropos)asa cum papuselul MacDougal nu a reusit niciodata.

5. Pastreaza-ti prietenii

Uneori, avem obiceiul sa rupem legaturile cu prietenele noastre. Motivele sunt multiple. Programele sunt incarcate, iubitii sunt gelosi, mama are probleme, pe catel il doare burta!

Scuze sunt multe dar in final, atunci cand ai inima franta si nu mai vezi nicio iesire, prietenii iti vor fi de ajutor mai mult decat ar putea sa o faca orice iubit, terapeut sau sticla de vodca.

6. Nu iti pierde personalitatea

Atunci cand cineva te iubeste, te iubeste asa cum esti si nu iti cere sa iti schimbi nimic. Iubirea nu inseamna sa-ti contopesti personalitatea cu a celuilalt ci sa va pastrati individualitatea si sa gasiti calea de mijloc.

Citește și:

Nu trebuie sa renunti la tine si la ceea ce esti pentru un barbat care in definitiv, maine s-ar putea sa nu mai fie in viata ta. Alege-te pe tine!

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.