Setari Cookie-uri

10 lectii fabuloase pe care le-am invatat din Sex and the City

Totul despre sex a ridicat moralul femeilor singure de pretutindeni

7. Frumusetea nu are limita de varsta

Poti fi o femeie frumoasa la orice varsta iar acest lucru este ilustrat perfect de Samantha, decana grupului de prietene. In ciuda faptului ca intre ea si celelalte 3 femei este o diferenta considerabila (aproximativ 10 ani la ultima numaratoare), Samantha arata si se simte fabulos in pielea ei!

8. Accepta-ti sexualitatea

Femeile au dorinte si fantezii, se masturbeaza iar cele mai multe nu se mai rezuma doar la un singur partener sexual de-a lungul vietii. Iar acest lucru este perfect normal si nu ai motive sa te simti rusinata din aceasta cauza.

De secole, barbatii si-au rezervat dreptul sa fie unicele fiinte umane sexuale si au ignorat cu desavarsire faptul ca aceasta trasatura este perfect naturala si la femei.


9. Conflictele sunt normale intre prieteni

Daca vrei pe cineva care sa fie mereu de acord cu tine si sa te incurajeze, indiferent de deciziile pe care le iei, atunci ai nevoie de un catel. Sau de o oglinda.

Citește și:

Prietenii au pareri diferite iar cand acestea vin in contradictoriu, este absolut normal sa apara conflicte. Ceea ce nu inseamna ca o prietenie este distrusa iremediabil.

Ca si in cazul unei relatii amoroase, trebuie sa respecti opinia si individualitatea prietenei tale chiar daca iti vine uneori s-o iei de ciuf si s-o calci cu tocul!


10. Accepta esecurile, invata din ele si mergi mai departe

Cele mai importante lectii de viata le invatam prin cele mai dureroase metode. Insa o inima franta este de multe ori cel mai bun profesor pe care il poate avea o femeie.

Invata din greselile tale si analizeaza-le obiectiv pentru a te feri pe viitor. Si cand iti spui in sinea ta “N-am sa mai fac asta niciodata!”, adu-ti aminte cat de tare te-a durut prima data si tine-te de cuvant.

sursa foto prima pagina: captura YouTube

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.