Setari Cookie-uri

Scoala de dezbracat: Lectii de striptease de la o diva burlesque

Hainele se aleg cu stil si se dau jos cu arta

Internetul este o inventie malefica, va spun! Are puteri aproape magice. In ziua in care iti promiti ca o sa muncesti mai abitir ca oricand, tentaculele virtuale iti hipnotizeaza mintea si te atrag din site in site. Calatorind dar printre atractiile internaute, am ajuns pe pagina life.time.com


De aici am aflat ca toata viata mea am fost o ignoranta si n-am stiut cum sa ma dezbrac in mod casnic si corect din punct de vedere matrimonial. In apararea mea, pot sa dau in scris cu stampila si parafa de la starea civila ca nu sunt maritata.

Am aflat deci din sus numita publicatie cam la ce le statea gandul americanilor in perioada interbelica. Nu la noua ordine mondiala si cu atat mai putin la vreo inventie care sa aduca pacea-n lume. Americanii se gandeau la dame bine si metode corecte de deschilotare erotica.

Asadar, am trait in intuneric.

Scoala de striptease a fost infiintata in Manhattan de catre un anume Allen Gilbert dupa 1935 care punea rata mare a divortului pe seama faptului ca nevestele-s talambe si sleampete cand vine vorba sa-si dea dresuletul jos in fata sotului.Asa ca a invitat-o pe fosta diva burlesque June St. Clair sa le invete pe femei care este cea mai atatatoare metoda de a te dezbraca.

Citește și:


foto captura YouTube

Primul sfat primit de la Allen si executat de June este de fapt, toata filosofia acestei scoli: trebuie sa faci din scosul hainelor un act artistic si sa nu ramai cu impresia ca este o activitate de rutina.

La o adica, este nepoliticos sa iti tragi rochia peste cap in fata sotului si sa te cocosezi incercand sa nu-ti prinzi conciul in nasturi sau fermoar.

Prin urmare, rochia trebuie aleasa astfel incat sa aiba un fermor lung la spate sau nasturi care sa ajunga pana deasupra fundului. Dupa ce i-ai deschis, lasa rochia sa iti alunece peste solduri apoi paseste gratios peste ea.

Desigur, trebuie sa fii putin contorsionista ca sa iti deschizi singura toti nasturii de la spate insa imi inchipui ca asta este prevazut in fisa postului de nevasta, imediat sub masina de spalat fara curent si infirmiera de ocazie.

De asemenea, trebuie sa ai grija la pozitia mainilor. Acestea trebuie sa fie ferme dar pastrate intr-o pozitie gratioasa ca sa nu para ca te zbati sa iesi dintr-un sac de rafie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.