Setari Cookie-uri

Scoala de dezbracat: Lectii de striptease de la o diva burlesque

Hainele se aleg cu stil si se dau jos cu arta

Scosul budigailor de nailon este o alta filosofie. Acestia trebuie indepartati cu grija pentru a nu trage vreun fir asa ca, daca mainile tale sunt batatorite si crapate de la munca domestica depusa in folosul sotului tau dar vrei sa te dezbraci corect si atatator, da-te cu putina crema inainte.

Astfel, in cuvintele lui Gilbert, “sotul este multumit de economia pe care o va face pentru o noua pereche de ciorapi si va fi incantat de felul gratios in care sotia sa isi expune picioarele”.

Acum ca ai invatat sa iti dai jos dresul, trebuie sa inveti cum sa-ti pui camasa de noapte. Aceasta trebuie imbracata dintr-o singura miscare gratioasa, cu spatele drept si talia cambrata, mainile ferme dar gratioase. Si daca se poate, in acelasi timp sa iti dai jos si lenjeria de corp.

In pictoralul scolii de dezbracat, Connie Fonzlau este nevasta bruneta si talamba care-si prinde degetele in hainele sale iar June St Clair este diva care pozeaza in sotia model experta-n deschilotare.

Citește și:

Daca ti se pare o metoda absurda, vremurile moderne nu sunt sarace in resurse pentru a te invata cum sa fii mai atragatoare in dormitor. Eu iti propun insa o varianta mult mai sanatoasa, testata personal, de care te poti bucura chiar daca esti singura.

Incepand cu 2003, Carmen Electra a lansat pe piata o serie de DVD-uri care contin aerobic, miscari de dans si exercitii de tonifiere imprumutate din yoga, menite sa iti modeleze corpul, sa iti imbunatateasca imaginea proprie despre trupul tau si tot ce poti face cu el, pe scurt sa iti dea mai multa incredere in tine.

sursa foto galerie: captura YouTube

foto prima pagina shutterstock dansatoare cu pene rosii

Vizionare placuta


Kudika
6 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.