Setari Cookie-uri

In spatele camerelor: Scene de sex din filmele obisnuite

Actori consacrati au facut sex pe platoul de filmare de dragul artei

Asa-i viata de artist, o zi vesel, o zi trist, o zi faci sex pe platourile de filmare din pasiune pentru cinematografie.

De-a lungul timpului, printre filmele difuzate in cinematografe s-au strecurat scene de sex complet veritabile. In timp ce unii dintre actori recunosc acest lucru fara ocolisuri, altii neaga cu vehementa.

Am ales (doar) cinci filme din numeroasele productii cinematografice in care scenele tutto nudo sunt cat de poate de reale. Si daca va imaginati ca vorbim despre productii anonime, va inselati.

Filmele prezentate mai jos au facut furiori atat in randul criticilor de specialitate cat si printre oamenii obisnuiti.

1. Eyes wide shut – Cu ochii larg inchisi (1999)

Regizor: Stanley Kubrik

Distributie: Tom Cruise, Nicole Kidman

Filmul a fost inspirat de nuvela Traumnovelle a lui Arthur Schnitzler, autor puternic influentat de Freud. Productia urmareste indeaproape problemele unui cuplu elitist din New York.

Citește și:

Relatia lor, deja subreda, va trece printr-o proba de foc atunci cand William, un reputat medic, incepe sa se simta atras de o tanara misterioasa iar Alice, directoarea unei galerii de arta are fantezii legate de un barbat expert in seductie.

Filmul culmineaza cu scena unei orgii la care participa el si subliniaza ideea de hedonism decadent.

Potrivit siteului The frisky.com, scena de sex dintre Nicole Kidman si pe atunci sotul ei Tom Cruise este cat se poate de reala. Personajele carora cei doi le-au dat viata i-au ajutat sa constientizeze faptul ca mariajul lor era pe sfarsite.

Vizionare placuta


Kudika
13 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.