Setari Cookie-uri

In spatele camerelor: Scene de sex din filmele obisnuite

Actori consacrati au facut sex pe platoul de filmare de dragul artei

2. Caligula (1979)

Regizor: Tinto Brass

Distributie: Malcolm McDowell, Peter O’Toole, Helen Mirren

Productia a beneficiat de unul dintre cele mai mari bugete din istoria cinematografiei. Criticii au aclamat filmul pentru exactitatea cu care reda domnia sangeroasa a imparatului Gaius Germanicus, cunoscut si sub numele Caligula (Cizmulita)

El este recunoscut pentru obiceiurile sale imorale, decadente si ilegale. Fara sa ramana in istorie ca un mare conducator, Caligula s-a dedat la excese inca din tinerete. S-a casatorit cu una dintre surorile sale, Drusilla, si se spune ca a intretinut relatii sexuale cu celelalte doua.

Mai mult de atat, el le-a oferit pe surorile sale si altor barbati pentru anumite avantaje materiale. Palatul imperial a fost transformat in bordel la ordinul lui Caligula iar nebunia lui a mers atat de departe incat si-a ridicat armasarul Incitatus la rang de consul.

Productia semnata de Tinto Brass urmareste indeaproape viata imparatului si o reda foarte fidel. Scena culminanta a filmului este o orgie in timpul careia au fost filmate contacte sexuale cat se poate de reale, printre care penetrari vaginale, sex oral si ejaculari.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.