Setari Cookie-uri

Decalogul sufletului pereche: 10 lectii de viata

Mic ghid pentru gasirea jumatatii tale.

Fie ca iti place sa recunosti sau nu, si tu alergi in cautarea dragostei. De fiecare data cand treci printr-o dezamagire, iti promiti sa te lepezi de barbati, cui i-o mai trebui, poti sa traiesti si cu pisici, fir-ar ei sa fie!

Asta pana cand te indragostesti iar si fluturasii din stomac ti se urca la cap pana nu mai stii nici cum te cheama. Unele dintre noi sunt mai norocoase decat altele si isi gasesc sufletul pereche foarte devreme.

Obisnuiam sa le invidiez pentru asta dar acum le privesc pe genul acesta de femei ca pe o lectie de viata: da, se poate. Sufletul pereche vine, o sa-l gasesc mai devreme sau mai tarziu. Daca judecam dupa varsta mea, cel mai probabil mai tarziu.

Iata care sunt cele 10 lectii de viata pe care trebuie sa le inveti atunci cand iti cauti jumatatea.

1. Nu iti pierde speranta.

Dragostea este un camp de batalie, asa zice cantecul. Unul iubeste mai mult decat celalalt, unul dintre parteneri e mai gelos, celalalt are nevoie de un spatiu personal. Suntem atat de diferiti unii de ceilalti incat pare fiecare din specia lui, fara nicio punte de legatura.

Citește și:

Gasirea jumatatii perfecte pentru poate parea o cauza pierduta, cand in lume sunt atatea posibilitati si ai de unde alege. Insa nu trebuie sa iti pierzi speranta ca te vei trezi intr-o dimineata langa acea persoana speciala cu care vei vrea sa iti petreci restul zilelor.

sursa foto shutterstock cuplu sexy


2. Crede in tine

Tu iti poti fi cel mai bun prieten dar si cel mai rau dusman. Inainte sa astepti ca cineva sa te iubeasca, trebuie sa inveti cum sa te iubesti tu pe tine. Fa pace cu trupul tau si cultiva-ti mintea.

Gaseste-ti timp pentru tine. Rasfata-te, incurajeaza-te singura, zambeste-ti in oglinda. Nu lasa pe nimeni niciodata sa iti spuna ca nu poti, nu meriti si nu stii! Un zambet cald si o atitudine increzatoare sunt „arme” de seductie mai puternice decat orice fusta. Da tocurile cui pe mintea brici!

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.