Setari Cookie-uri

Decalogul sufletului pereche: 10 lectii de viata

Mic ghid pentru gasirea jumatatii tale.

3. Experimenteaza

Satisfactia sexuala este foarte importanta pentru orice cuplu. Si prin satisfactie a se intelege „orgasmul ei, orgasmul lui”. Nu esti nevoita sa suporti ani in sir de nemultumire sexuala care se vor revarsa in frustrari inutile, atitudini rigide si chiar partide de sex dureros.

Este foarte important pentru tine sa iti cunosti foarte bine trupul si sa afli in timp ce iti face placere.
Nimeni nu are dreptul sa iti spuna ce sa faci cu corpul tau si nici nu se poate pronunta asupra starii vaginului si himenului tau. Este alegerea ta si dreptul tau de a-ti pune contor doar la lumina.


4. Nu te agata de trecut

In viata ta poate exista acea fosta relatie care te va face mereu sa te intrebi „ce-ar fi fost daca...”. Este perfect normal sa te gandesti din cand in cand la trecut doar in masura in care iti face placere. Iti vei face rau daca te otravesti singura cu teorii si supozitii.

Citește și:

Nu ai cum sa traiesti in prezent daca te uiti mereu catre ceea ce a fost. Asuma-ti fiecare esec in dragoste ca pe o lectie pe care ai invatat-o, o intamplare mai mult sau mai putin dureroasa din care insa ai iesit un pic mai matura, un pic mai inteleapta, un pic mai puternica.


5. Gura lumii doar pamantul o astupa

Femeile sunt mai supuse presiunii din familie pentru a-si gasi un partener de viata. De la 20 de ani in sus, toate rudele trecute de prima tinerete se pun pe copt planuri si adus flacai in batatura fetei de maritat. Asta in cazurile fericite.

Mergand pana la extrem, in anumite familii, fetele sunt educate de mici sa creada ca rolul lor in societate este nul daca nu ocupa pozitia de sotie si mama. Complet fals!

Atunci cand si daca vei decide sa faci pasul cel mare intr-o zi, fa-o pentru ca esti cumplit de indragostita nu pentru ca maica-ta vrea nepoti.

Citește și:

6. Lasa-te surprinsa

Dragostea are o singura destinatie finala dar nu poti stii niciodata care este punctul de plecare. De aceea, trebuie sa fii deschisa la orice posibilitate si sa nu te incurci in tipare.

Barbatul ideal nu trebuie sa arate intr-un anume fel sau sa semene cu vreun papusel de Hollywood. Iubirea poate veni din orice parte. Trebuie doar sa ai mintea deschisa si sufletul pregatit.

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.