Setari Cookie-uri

Decalogul sufletului pereche: 10 lectii de viata

Mic ghid pentru gasirea jumatatii tale.

7. Barbatii chiar NU sunt niste porci

Cel putin, nu toti. Lasand gluma la o parte, daca pornesti de la ideea ca toti barbatii sunt la fel, te pacalesti singura. Cu siguranta te irita atunci cand auzi pe cineva care spune ca toate femeile fac una sau alta.

Nu exista doi oameni la fel pe lume prin urmare, nu ai de ce sa il faci pe barbatul din viata ta sa plateasca pentru greselile celor care au plecat.

8. Dragostea nu are limita de varsta

Asa cum iti spuneam la inceput, exista acele femei norocoase ce isi gasesc sufletul pereche foarte devreme. Altele insa il gasesc abia atunci cand trec de prima tinerete. Ceea ce nu inseamna ca viata lor a fost searbada pana atunci.

Important este sa nu pierzi credinta ca pana la urma, indiferent de cat timp va trece, vei gasi acel om croit pe masura sufletului tau.


9. Nu accepta jumatati de masura

Dragostea nu inseamna „hai ca se poate si asa”! Nu inseamna ca unul sa sufere pentru ca celalalt sa fie fericit cum nu inseamna ca unul singur sa poarte toata povara iar celalalt sa culeaga roadele. In iubire, toate cele bune si toate cele rele se impart la doi.

Citește și:

10. Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate; dragostea nu pizmuieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de nelegiuire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul.


foto prima pagina shutterstock mireasa frumoasa

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.