Setari Cookie-uri

5 Metode sigure prin care poti sa schimbi un barbat

Cus iguranta iubitul tau nu este perfect si ai vrea sa schimbi multe lucruri la el. Idel ar fi sa nu isi dea seama de asta si tu sa reusesti sa iti atingi obiectivele. Iata ce trebuie sa faci in cateva dintre astfel de cazuri.

Parca vorbeste cam mult, sau are parul prea lung, e prea romantic sau prea cicalitor…se vrea a fi amuzant insa nu reuseste intotdeauna si multe alte lucruri pe care ai vrea sa le schimbi la partenerl tau insa nu stii exact cum sa faci asta astfel incat sa nu isi dea seama.

Cateva trucuri cu siguranta te vor ajuta si iti vor aduce un succes garantat daca le aplici asa cum trebuie.

foto cuplu fericit sursa shutterstock

1. Ce sa faci daca nu iti place freza lui?

Are plete, sau poate ii place stilul Smiley, creasta sau tepi de arici astfel incat nici nu te poti atinge de parul lui atunci cand ti-e lumea mai draga.

Ofera-i cadou un voucher la un salon specializat. Spune-i ca vrei sa il rasfeti si sa ii oferi o zi de relaxare numai pentru el. Opteaza si pentru un masaj ca sa nu fie atat de evident ceea ce vrei sa faci.

2. Are un stil vestimentar care depaseste orice limita a neglijentei

Citește și:

E ok sa vezi un look "deranjat" la un tip…te gandesti ca doar s-a ridicat din pat si a tras pe el ce i-a picat in mana. E frumos si chiar dragut sa il vezi asa o data sau de doua ori, dar cand vezi ca la el devine un obicei zilnic si indiferent de momentul zilei, eveniment sau stare el se imbraca la fel este timpul sa actionezi.

Daca vrei sa ai langa tine un barbat cu care poti sa mergi si la un restaurant elegant, dar si intr-un bar dubios, mergi cu el la cumparaturi si propune-i sa ii alegi tu cateva tinute. Cu siguranta va fi incantat pentru ca barbatii nu se dau in vand dupa cumparaturi, iar in cazul de fata tu va trebui sa faci toata treaba.

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.