Setari Cookie-uri

5 Metode sigure prin care poti sa schimbi un barbat

Cus iguranta iubitul tau nu este perfect si ai vrea sa schimbi multe lucruri la el. Idel ar fi sa nu isi dea seama de asta si tu sa reusesti sa iti atingi obiectivele. Iata ce trebuie sa faci in cateva dintre astfel de cazuri.

3. Ce faci daca uita evenimentele importante din viata voastra?

Stii foarte bine ca barbatii nu au tinut cont niciodata cand este aniversarea relatiei voastre, cand este ziua alor tai, ziua animalului de companie si alte lucruri impotrante din viata ta. De cele mai multe ori ai tendita sa il bati la cap cu aceste lucruri si el parca din ce in ce mai mult le ignora.

Adu-i aminte doar cu o zi sau doua inainte de evenimentul respectiv. In felul asta o sa tina minte si o sa aprecieze ajutorul tau.

4. Nu stie sa ofere cadouri

Nu toata lumea se pricepe la cadouri si poate ca tu esti si un pic pretentioasa. Se spune ca gestul conteaza si intr-adevar asa este, dar daca un cadou iti este complet inutil se duce si gestul pe apa sambetei.

Daca partenerul tau nu este un maestru al cadourilor nu este cazul sa dramatizezi. Vorbeste cu el despre ce iti place, ce ti-ar placea sa primesti, ce iti doresti, sau mergi cu el la cumparaturi astfel incat sa iti cunoasca gusturile mai bine.

Citește și:

5. Este pasionat de jocurile video

Poate ca este lucrul cel mai enervat la un barbat: sa stea sa se joace pe calculator cat e ziua de lunga. Tu parca niciodata nu ai inteles aceasta pasiune a barbatilor de a se juca asa ca incearca sa stai cu el de vorba si sa iti explice de ce jocurile sunt atat de importante pentru el.

Dupa asta faceti un pact astfel incat daca el se joaca pe zi cateva ore, in cealalta parte a zilei veti face ceva impreuna, ceva ce vrei tu.

Foto prima pagina portret fashion in natura sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.