Setari Cookie-uri

Top 10 practici sexuale ciudate

Cele mai bizare fetisuri sexuale din lume

3. Formicofilia

Acest fetis duce dragostea pentru fiintele necuvantatoare la un cu totul si cu totul alt nivel. Din fericire, nu este echivalentul bestialitatii care presupune contacte sexuale cu animale.

Formicofilia este obtinerea placerii sexuale atunci cand pe corpul unui individ se plimba tot soiul de insecte, in special in zona genitala.

4. Plusofilia

Dupa ultimele sale reprezentatii “artistice”, incep sa cred ca Miley Cyrus este plusofila. Aceasta parafilie presupune intretinerea relatiilor sexuale cu inocentele jucarii de plus.

Prin urmare, daca vrei sa iti achizitionezi vreun costumas de iepuras obraznic, asigura-te intai ca iubitul tau n-ar prefera sa ii acorzi cateva clipe de intimitate doar cu mascota.


5. Froteurism sau frotaj

Desi acest obicei intra in lista parafiliilor, mie imi suna primejdios de aproape a molestare sexuala. Froteurul este acea persoana care atinge paroxismul prin frecarea organelor genitale de corpul unei persoane straine, fara consimtamantul acesteia. Ca si cum ai merge cu autobuzul in Bucuresti la orele de varf. Credeai ca e doar aglomeratie, nu?

Citește și:

6. Salirofilia

Oricat de ciudat ar suna, unii oameni adora ca in timpul actului sexual sa isi murdareasca partenerii cu tot felul de substante, de la mancare la te miri ce le mai trece prin cap. De regula, ei se excita la imaginea unei persoane cu un fizic deosebit de atractiv dar cu machiajul stricat, parul in dezordine, hainele rupte si corpul murdarit.

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.