Setari Cookie-uri

Top 10 practici sexuale ciudate

Cele mai bizare fetisuri sexuale din lume

7. Eproctofilia

Daca particula “procto” din cuvant nu ti-a dat prea mari indicii, da-mi voie sa iti explic: eproctofilia este atractia sexuala pentru…flatulente. Uite o tema de gandire pentru diseara: daca pe pamant ar mai exista doar trei persoane - tu, un eproctofil si un mucofil- pe care l-ai alege?

8. Fornifilia

Iata o parafilie care imbina utilul cu placutul, intr-un mod extrem de ciudat. Cei care au astfel de fantezii isi doresc sa fie legati si folositi pe post de mobila. Masa, scaun, orice iti trece prin cap, ei sunt de acord sa stai pe ei sau sa iti pui diferite obiecte, asa cum ai face cu un scaun sau cu un dulap.

9. Lichidofilia

Probabil este una dintre cele mai nevinovate parafilii din cele enumerate mai jos. Anumiti oameni sunt stimulati sexual atunci cand isi afunda organele sexuale in apa. Asta parca nu suna chiar rau.

Citește și:

10. Nasolabiafilia

Desi suna foarte complicat, acest fetis se refera la atingerea placerii sexuale la contactul organelor genitale cu nasul partenerului. Daca celalalt este mucofil, cu siguranta si-au gasit sufletele pereche.

foto prima pagina shutterstock femeie cu bici

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.