Setari Cookie-uri

10 Moduri in care sa iti dai seama ca el este alesul

In ajutorul tau am venit cu cateva sfaturi in ceea ce priveste relatiile si mai ales in ceea ce priveste alesul inimii. Intra aici si vezi daca partenerul tau corespunde urmatoarelor conditii.

Prin viata ta s-au perindat pana acum fel si fel de barbati cu diferite calitati, diferite defecte. Unul mai frumos decat altul, unul mai romantic decat altul, unul mai pasional decat altul, dar pana acum nu ai gasit barbatul des

pre care sa poti spune ca este alesul inimii tale si ca alaturi de el ai vrea sa iti petreci tot restul vietii.
Dupa numeroase cercetari, studii peste studii si sondaje de opinie, s-a ajuns la o concluzie si anume aceea ca iti poti da seama daca partenerul de langa tine este cel pe care l-ai cautat intreaga viata dupa cateva considerente.

foto scena romantica sursa shutterstock

1. Il iubesti si il apreciezi pentru slabiciunile lui in aceeasi masura in care il iubesti si il apreciezi pentru lucrurile care iti plac la el.

Daca reusesti sa iti accepti partenerul cu toate calitatile si mai ales cu toate defectele inseamna ca relatia voastra este de viitor si ca iti poti petrece toata viata alaturi de el.

Citește și:

2. Abia astepti sa te deschizi mai mult in fata lui.

Iti place atat de mult compania lui incat abia astepti sa il prezinti prietenilor, parintilor, sa ii arati poze cu tine de cand erai mica si sa ii povestesti tot felul de intamplari din copilarie.

3. Vrei sa ii satisfaci dorintele si nevoile inainte de a ti le satisface pe ale tale.

Te intereseaza tot ceea ce tine de el. Vrei sa stii care ii sunt prioritatile, ce ii place sa faca, ce i-ar placea sa faca si nu are curajul sa iti spuna, te intereseaza pasiunile lui si faci tot ceea ce tine de tine pentru a fi alaturi de el in orice moment.

4. Cand te gandesti la viitor, te vezi alaturi de el.

Se intampla sa cazi pe ganduri si sa te imaginezi in postura de sotie, de mama si il vezi pe el alaturi de tine. Este un semn ca ai putea sa iti petreci restul zilelor alaturi de el si ca vezi in el un potential sot si tata al copiilor tai.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.