Setari Cookie-uri

10 Moduri in care sa iti dai seama ca el este alesul

In ajutorul tau am venit cu cateva sfaturi in ceea ce priveste relatiile si mai ales in ceea ce priveste alesul inimii. Intra aici si vezi daca partenerul tau corespunde urmatoarelor conditii.

5. Aveti standarde de viata asemanatoare.

Va doriti amandoi sa aveti o familie, sa dezvoltati o afacere proprie, sa imbatraniti impreuna, sa va mutati intr-un alt oras sau sa va schimbati job-ul. Aceste lucruri va apropie mai mult si va face sa va doriti din ce in ce mai multe lucruri impreuna.

6. Poti sa spui cu incredere ca nu ai mai simtit pentru nimeni ceea ce simti pentru el.

Daca atunci cand te gandesti la ceilalti parteneri, iar sentimentele pentru ei palesc in fata celor pentru actualul tau partener inseamna ca lucrurile se indreapta catre o directie favorabila.

7. Iti pierzi simtul ratiunii si al logicii.

Esti atat de indragostita incat atunci cand este in preajma ta nu te poti gandi decat la ce familie minunata ati fi impreuna si ce lucruri marete ati putea crea.

8. Puteti sa stati in liniste fara sa va plictisiti.

Daca nu aveti nicio problema in a sta ore in sir unul langa celalalt fara sa va vorbiti ci doar sa stati unul in compania celuilalt inseamna ca va simtiti foarte confortabil unul in prezenta celuilalt.

Citește și:

9. Vorbiti ore in sir fara sa va plictisiti.

Asta inseamna ca aveti atat de mult in comun incat puteti sta de vorba oricat de mult fara sa va plictisiti. Reusiti sa gasiti subiecte comune pe care sa le dezbateti impreuna si sa ajungeti chiar la aceleasi concluzii.

10. Sexul este incredibil.

Daca am lasat acest lucru pentru ultimul loc nu inseamna ca este mai putin important. Din contra. Sexul creeaza o legatura mult mai puternica intre doi oameni in momentul in care acesta este asa cum fiecare partener isi doreste iar compatibilitatea este una incredibila. Va intelegeti de minune in pat ceea ce va face sa uitati de griji si sa va eliberati de toate energiile negative.

Daca te regasesti in toate aceste zece lucruri inseamna ca partenerul tau este alesul inimii pe care il asteptai de atata timp.

Descopera pe Kudika si:

Cum traiesc o intalnire KARMICA

Citește și:

Ezoteric: Cum iti recunosti sufletul pereche

'Familia sufleteasca' - sufletele care se reincarneaza impreuna pentru a iubi neconditionat

30 de Porunci in iubire

Scrisoare pentru sufletul pereche

foto prima pagina cuplu tanar si fericit sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.