Setari Cookie-uri

Top 5 moduri prin care sa ii faci pe barbati sa joace dupa regulile tale

Sunt o multime de moduri prin care ii putem face pe barbati sa joace dupa regulile noastre. Noi ti-am pregatit cateva dintre ele, mai exact pe cele care nu dau gres niciodata si merg in orice situatie!

Fiecare dintre noi are propria strategie de a obtine ceea ce isi doreste de la partener. Fie ca ne alintam, fie ca ne bosumflam si ei nu ne pot rezista, de cele mai multe ori strategiile noastre sunt bine dezvoltate si puse la punct astfel incat sa nu dea gres niciodata.

Sigur ca sunt si situatii in care strategiile noastre dau gres asa ca este cazul sa apelam si la alte modalitati mai subtile care sa ne ajute sa ii facem pe barbati sa joace dupa regulile noastre.

foto oameni eleganti sursa shutterstock

1. Copleseste-l cu tandrete.

Sa spunem de exemplu ca ai vrea sa petreci weekendul alaturi de iubitul tau, dar nu oricum ci acasa la parintii tai. Stii deja ca ei se inteleg foarte bine, dar ca nu este genul de activitate care sa il incante foarte mult asa ca trebuie sa faci cumva sa ii placa ideea.

Nimic mai simplu: te trezesti de dimineata si ii pregatesti micul dejun preferat, ba chiar il servesti regeste in varful patului. Barbatii iubesc sexul de dimineata asa ca aveti timp de "una mica" pana sa plecati.

Citește și:

La final ii spui ca deja ai facut planul pentru weekend, ca bagajele sunt gata asa ca nu mai trebuie decat sa se imbrace si sa isi miste posteriorul in masina. Cu siguranta nu va avea puterea sa te refuze dupa un asa tratament.

2. Sarutul pasional.

Este una dintre cele mai simple strategii care da rezultate de fiecare data. Treaba sta cam asa: se aplica un sarut lung si pasional, dupa care se lanseaza cererea. Iubitul tau va fi atat de ametit din cauza hormonilor care se intarata astfel incat vei obtine ceea ce iti doresti cat ai zice "peste".

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.