Setari Cookie-uri

Top 5 moduri prin care sa ii faci pe barbati sa joace dupa regulile tale

Sunt o multime de moduri prin care ii putem face pe barbati sa joace dupa regulile noastre. Noi ti-am pregatit cateva dintre ele, mai exact pe cele care nu dau gres niciodata si merg in orice situatie!

3. Surprinde-l.

Oricine iubeste cadourile mai ales cele daruite fara un motiv anume. Este o modalitate prin care iti arati afectiunea fata de cei din jur. Acest lucru se aplica si in cazul cuplurilor.

Asa cum tie iti place sa primesti flori, bomboane sau bijuterii din cand in cand (de preferat mai des), asa si iubitului tau ii place sa primeasca o mica atentie. In drum spre casa intra intr-un magazin si cumpara-i ceva dragut.

Ajungi acasa, ii dai cadoul, il lasi sa se bucure apoi ii spui ca vrei sa te ajute sa gatesti sau sa spele el vasele dupa ce mancati. Cu siguranta vei avea parte de sprijinul sau.

4. Schimb pe schimb.

Adica faci ceva, iar iubitul tau trebuie sa faca si el ceva la randul lui astfel incat sa fiti chit. De exemplu cumperi bilete la meciul lui preferat si il insotesti avand grija sa intri in atmosfera.

Saptamana urmatoare el va trebui sa cumpere bilete la filmul romantic care ruleaza in cinematografe si pe care tu vrei neaparat sa il vezi.

Citește și:

5. Joaca rolul inocentei.

Mai pe romaneste: pisiceste-te. De fiecare data cand vrei ceva de la un barbat fa ochii mari si lasa-i sa se umezeasca un pic asemenea unei pisicute, dai din gene (dar ai grija sa nu exagerezi) si adopta zambetul inocent si nevinovat.

Chiar daca barbatii nu sunt atat de sensibili cum suntem noi, nu va putea sa iti reziste.

Sursa: YourTango.com

foto prima pagina cuplu tanar sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.