Setari Cookie-uri

10 lucruri pe care o fata singura nu vrea sa le auda NICIODATA

Top 10 replici de care ne-am saturat

5. Stii care-i problema ta? Ti-e frica de implicare emotionala

Argumentul asta este destul de greu de combatut, mai ales cand te-ai implicat trup si suflet intr-o relatie care s-a terminat prost si ai iesit din ea cu inima si demnitatea facute ferfenita. De regula, inainte sa incepi o relatie noua este sanatos sa iti dai ceva timp si sa ai putina rabdare cu tine ca sa iti gasesti echilibrul emotional.

6. Iti dai seama ca ai deja o varsta si trebuie sa te asezi si tu la casa ta?

Multumesc, stiu ce varsta am si fara buletin in mana. 30 de ani si singura nu este sfarsitul lumii, cu atat mai mult cu cat nu ne ticaie tuturor ceasul biologic in acelasi ritm si nici nu ma apuca un chef nebun de impuiere.

7. Te invidiez uneori, mi-as dori cateodata sa fiu si eu singur(a).

Cine spune, ala e! Daca vreuna dintre prietenele tale a apucat sa scoata porumbelul asta pe gura, ar fi cazul sa nu iti mai dea sfaturi despre relatii amoroase ci sa se apuce sa o repare pe a ei sau sa renunte la ea cu totul.

Citește și:

8. Nu e vina ta, toti barbatii sunt porci

De fapt, nu e vina nimanui si nu sunt toti barbatii porci, asta-i limpede. Faptul ca nu ai gasit inca barbatul potrivit pentru tine si ca ai trecut prin cateva deceptii in dragoste nu inseamna ca trebuie sa afurisesti speta barbateasca pana la al saptelea neam. Inseamna pur si simplu ca nu ai intalnit inca barbatul potrivit pentru tine.

9. Dar de Gigel de ce te-ai despartit?

De bine ce ne era. In principiu pentru ca ma saturasem sa calc pe curcurbeie si sa mananc fericire pe paine la micul dejun.
Atunci cand o relatie se termina, nu este niciodata vina unuia singur. Sigur ca poti sa carpacesti cateodata la legaturile amoroase si ai sanse sa iti iasa insa atunci cand simti ca trebuie sa pui punct, nu ai nevoie de aprobarea nimanui.

10. Nu inteleg cum de esti inca singura.

Probabil am IQ-ul egal cu numarul de la pantofi, sunt doamna-n pat si cutra in bucatarie, imi miroase gura si trag din clondirul cu mastica in loc de cafea. Altfel, nu-mi explic nici eu.

Citește și:

Lasand gluma la o parte, nimeni nu isi doreste sa fie singur pentru tot restul zilelor sale dar nici nu poti insira-n nestire relatie dezlanata dupa relatie dezlanata doar ca sa nu intri-n gura lumii si sa aiba cine sa te joace o brasoveanca la ultima nunta din gasca.

Gaseste-ti echilibrul interior, fii independenta, iubeste-te pe tine pentru ca esti bunul tau cel mai de pret si nu lasa pe nimeni sa te omoare cu intentii bune.

foto prima pagina shutterstock femeie cu mainile pe urechi

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.