Setari Cookie-uri

Ezoteric: Cum sa iti intalnesti sufletul pereche la petrecerea de Revelion

Atmosfera sarbatorilor ne face mai melancolici, mai buni, mai sufeltisti si trezeste in noi emotii si stari nebanuite. Trairi intense, nostalgie si bucurie in acelasi timp. Sarbatorile de cele mai multe ori ne aduc impreuna si parca ne apropie mai mult de cei dragi. Cei care sunt singuri in aceasta perioada tanjesc dupa un suflet pe care sa il aiba alaturi si alaturi de care sa petreaca clipe magice.

De sarbatori nimeni nu ar vrea sa fie sigur si parca se activeaza un butonas ce ne pune la contributie inima si creierasul astfel incat sa gasim pe cineva macar pentru aceasta perioada.

Daca ma intrebati pe mine, o relatie nu ar trebui sa fie construita doar pentru ca ne simtim singuri de sarbatori sau pentru ca nu avem cu cine sa ne sarutam sub vasc sau in noaptea de revelion la cumpana dintre ani.

Cu toate astea, multe persoane apeleaza la fel si fel de tertipuri pentru a avea un partener de sarbatori. Ba altii chiar se complac in situatii penibile doar pentru a avea parte de un Revelion cat de cat reusit.
Totusi este destul de urat ca la trecerea dintre ani sa fii intr-o incapere plina de cupluri care isi manifesta iubirea in fel si chip.

foto oameni tineri petrecand sursa shutterstock

Iata cateva trucuri care te vor ajuta sa iti gasesti partenerul ideal chiar in noaptea de Revelion.

Citește și:

1. Fa revelionul intr-un loc aglomerat

Locatia perfecta in care poti sa iti gasesti sufletul pereche de Revelion este un club sau un restaurant. In club cu siguranta vei avea de undesa alegi un partener pe masura, macar pe timpul petrecerii daca nu pentru o perioada mai lunga.

2. Petrece noaptea de Revelion inconjurata de persoane necunoscute

In acest fel vei socializa mai mult si vei avea ocazia sa te apropii de un barbat care te atrage. Daca alegi sa faci revelionul intre prieteni, sansele tale de a gasi pe cineva sunt egale cu zero.

Vizionare placuta


Kudika
30 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.