Setari Cookie-uri

Ezoteric: Cum sa iti intalnesti sufletul pereche la petrecerea de Revelion

Atmosfera sarbatorilor ne face mai melancolici, mai buni, mai sufeltisti si trezeste in noi emotii si stari nebanuite. Trairi intense, nostalgie si bucurie in acelasi timp. Sarbatorile de cele mai multe ori ne aduc impreuna si parca ne apropie mai mult de cei dragi. Cei care sunt singuri in aceasta perioada tanjesc dupa un suflet pe care sa il aiba alaturi si alaturi de care sa petreaca clipe magice.

3. Alege cu grija tinuta

Daca vrei ceva serios nu opta pentru cea mai scurta rochita din lume si cel mai generos decolteu pentru ca in acest fel te vei alege cel mult cu o aventura de-o noapte.
Alege o rochie care sa iti evidentieze silueta si sa iti ascunda micile imperfectiuni. Lungimea ar fi bine sa fie medie, iar decolteul cat mai cuminte.

4. Atentie la detalii

Nu trebuie sa pierzi nimic din vedere in ceea ce priveste look-ul tau pentru petrecerea de Revelion. Ai grija la make-up si hairstyle. Machiajul trebuie sa fie undeva intre sclipitor si natural.
Nu opta pentru un machiaj foarte complicat si incarcat pentru ca cel mai probabil pe parcursul serii se va deteriora.

Coafura trebuie sa fie cat mai lejera pentru ca o sa te zbantui toata noaptea si nu vrei sa te trezesti cu parul lasat sau prea ciufulit.

Manichiura este un alt detaliu care nu trebuie ignorat. Cea mai potrivita nuanta a unghiilor pentru noaptea de Revelion este un rosu aprins care sa cucereasca pe loc inimile barbatilor.

Citește și:

5. Nu te arata prea disponibila

Nu trebuie sa stai de vorba cu toti barbatii de la petrecere pentru a vedea care este cel mai bun si care merita atentia ta. Pune ochii pe unul singur si prin gesturi subtile fa-l sa te observe si sa fie curios sa te cunoasca mai bine.

6. Tu esti sufletul petrecerii!

Distreaza-te asa cum nu ai mai facut-o niciodata si intretine atmosfera. In felul acesta vei fi in centrul atentiei, iar barbatii singuri cu siguranta vor vrea sa vada ce se ascunde sub masca de petrecareata.

Acestea fiind zise iti doresc petrecere frumoasa si spor la agatat!

Descopera pe Kudika:

Numerologie: Magia numerelor maestre

Astrologie: Horoscopul carierei in 2014

Numerologie: Semnificatia numerelor in 2014 pentru fiecare luna

Shopping: 20 de Rochii SPECTACULOASE pentru sarbatori

NUmerologie: Afla in ce an iti va merge cel mai bine

Citește și:

foto prima pagina mascarada sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.