Setari Cookie-uri

5 tipuri de barbati de care ne-am saturat

Top 5 barbati cu care nu poti avea o relatie sanatoasa

Nimeni nu-i perfect si a gresi e omeneste, nimic de spus. Toti avem micile noastre pacate, nascute sau deprinse. Atunci cand vrei sa intemeiezi o relatie, exista insa cateva lucruri peste care nu poti sa treci.
Iata, deci, 5 tipuri de barbati de care ne-am saturat.

1. Barbatul cu apucaturi violente

Poate ca pentru orice defect de caracter poti sa gasesti o scuza insa pentru violenta nu exista niciuna. Si nu vorbim doar despre agresiunea fizica. Violenta se poate manifesta in mai multe chipuri intr-o relatie.

Citește și:

Desi in general toata lumea spune ca nu ai de ce sa suporti apucaturile violente ale unui partener si ca n-ai decat sa iesi dintr-o astfel de relatie, nu toate felurile de abuzuri lasa urme fizice. Acestea sunt mecanisme psihologice complexe, mergand de la gelozie excesiva si santaj emotional pana la amenintari la adresa celor dragi. Daca te afli intr-o astfel de situatie, trebuie sa apelezi la autoritati si la oamenii din jurul tau.

barbat incruntat

sursa foto shutterstock barbat incruntat

2. Don Juan

Bine, am inteles! E frumusel, e spilcuit si face cuceriri pe banda rulanta. De regula insa este un semn de imaturitate emotionala. Don Juan este acel barbat care incearca sa se valideze pe sine ca persoana prin numarul mare de parteneri pe care il are, uneori in acelasi timp.

Mai mult de atat, unii dintre ei folosesc replici de agatat desprinse direct din telenovelele anilor ’90 si reactioneaza ca o bautura acidulata agitata atunci cand le sunt respinse avansurile.

Citește și:

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.