Setari Cookie-uri

5 tipuri de barbati de care ne-am saturat

Top 5 barbati cu care nu poti avea o relatie sanatoasa

3. De meserie plangator de mila

Exista oameni pe lumea asta care cred ca tot Universul comploteaza impotriva lor, viata e dura si nimeni nu ii intelege. Sportul lor preferat este autocompatimirea si probabil se pupa singuri in oglinda atunci cand plang sa vada cat de bine le sade napastuiti.

Vorbim despre genul de oameni care asteapta sa pice para proverbiala fara sa aiba curajul sa isi ia soarta in maini, in ciuda faptului ca au la indemana toate instrumentele si resursele de care au nevoie. Asteapta cate o mangaiere pe crestet, un pupoi pe frunte si un teanc de bani in mana fara sa faca nimic pentru oricare dintre aceste lucruri.

4. Barbatul fara maniere

Nu am nimic impotriva gesturilor cavaleresti, cum ar fi deschisul unei usi pentru o femeie dar nici nu ma simt jignita cand acest lucru nu se intampla. Insa exista un fel aparte de barbat pe aceasta lume care te face sa te intrebi unde a crescut.

Citește și:

Vorbim despre acel tip de barbat care isi exprima masculinitatea printr-un ragait care cutremura ferestre si scuipa cu precizie de olimpic pe strada, arunca tigara sau gunoiul pe geamul masinii si crede ca un meci de fotbal nu este bun daca nu se bate cu cel putin un suporter al echipei adverse. De asemenea, ca sa nu uitam ce are el in pantaloni si el nu, isi foloseste "bijuteriile de famile" in loc de semne de punctuatie.

5. Misoginul

“Nu sunt misogin, dar…” ar putea fi lozinca barbatilor misogini iar vorba lor de duh preferata este “parul lung si minte scurta”. Pentru ei, femeia trebuia sa stea in spatiul privat si sa toarne copii, sa nu se implice in viata publica in niciun fel iar atunci cand o face o considera automat isterica, lesbiana, femeia-barbat sau de moravuri usoare.

Fac glume despre menstruatie la care rad doar ei si trateaza femeile din jur in cel mai bun caz ca pe papusele dragute in mintea carora toate cele sunt diluate si greu de patruns cu mintea femeiasca. Mai ajunga!

Citește și:

sursa foto prima pagina shutterstock barbat cu camasa desfacuta

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.