Setari Cookie-uri

Top 10 cele mai proaste sfaturi despre sex de pe net

Sexul e ca politica sau fotbalul: toata lumea se pricepe. Sau nu!

Daca vrei sa afli de unde sa gasesti cel mai bio pui sau cum sa faci sex oral perfect, dai un google search si gasesti cele mai traznite lucruri care iti pot trece prin minte. Nimic nu bate, insa, sfaturile despre sex. De la lungime, densitate si durata, poti afla tot ce vrei, cu structura unei lectii de fizica in stare sa omoare orice dram de pasiune.

Am batut internetul in lung si in lat si am gasit cele mai amuzante sfaturi despre sex.

1. Bucataria si sexul oral

Teoretic, sexul oral devine mult mai palpitant daca bagi penisul partenerului tau printr-o...gogoasa. Bineinteles, ai libertatea sa alegi daca le prepari tu in casa ori le cumperi gata gaurite de la patiserie.

2. Da-i cu piper

Daca reusesti sa il faci sa stranute in timp ce are orgasm, senzatiile lui vor fi mai intense. Acum tot ce iti mai ramane de facut este sa tii pe noptiera un pliculet de piper, eventual chiar langa lubrifiant.

Citește și:

cuplu in pat

sursa foto shutterstock cuplu in pat

3. Merge si cu fructe

Inainte de sexul oral, mesteca o bucatica de mango sau orice alt fruct vrei tu. Ar trebui sa dea un cu totul alt gust. Dar daca iti plac citricele, mare ghinion! S-ar putea sa il usture.


4. Mai bine muta-ti toata bucataria langa pat.

Un alt hot sex tip & trick spune sa faci un amestec din aromele tale preferate, cum ar fi toppingul de ciocolata cu miere sau frisca si capsunile apoi intinde-l pe corpul lui. Cui ii pasa ca e lipicios, murdareste patul si nu are niciun dram de erotism? E o scuza perfecta pentru a mai acumula niste calorii!

Vizionare placuta


Kudika
14 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.