Setari Cookie-uri

Top 10 cele mai proaste sfaturi despre sex de pe net

Sexul e ca politica sau fotbalul: toata lumea se pricepe. Sau nu!

5. Reteta pentru orgasm

Daca am stabilit din capul locului ca iti muti bucataria in dormitor, tine aproape o lingurita de ceai. Este masuratoarea potrivita pentru un lubrifiant natural. La fiecare lingurita de saliva, adauga o lingurita de apa pentru o penetrare alunecoasa. Orgasm garantat!

6. Paine prajita la preludiu

Potrivit unor studii efectuate cel mai probabil de cercetatorii britanici, mirosul de paine prajita exste excitant instant.

Asa ca inainte de o partida de sex, momeste-l cu o felie de paine. De fapt, poti sa faci ca Hansel si Gretel. Lasa o dara de paine prajita din bucatarie pana in dormitor.

7. Sarut cu parfum de spray pentru gandaci

Sa zicem ca te apuca amorul in mijlocul padurii, dupa ce dai hainele jos de pe tine, da-te pe corp cu spray impotriva ciupiturilor de insecte. Pe sani, pe coapse, pe gat, si pe orice alta bucatica de piele expusa.

Citește și:

8. Bunele maniere la masa

Stiu ca e nepoliticos sa mananci cu mana si ar fi bine sa ai tot timpul o furculita la indemana. Nu de alta dar daca ne luam dupa sfaturile internaute, barbatilor le place sa ii intepi pe alocuri cu cate un tacam. Cica-i un preludiu extraordinar.

9. Cinema speriat!

Un fundal perfect pentru o partida de sex ar fi un film de groaza. Asta pentru linistea vecinilor tai. Atunci cand blonda care moare prima tipa ca are un carlig infipt in stomac, nu te va auzi nimeni pe tine in timp ce tipi de placere. Sau, ma rog, de spaima!

10. Iti place sa vorbesti murdar? Incepi de la cina.

Liniile erotice erau o afacere pe cinste acum cativa ani, un fel de bunici ale videochat-urilor de azi.
Intr-adevar, expresiile mai obraznice spuse la timpul lor valoreaza cat un preludiu intreg. Dar nu la masa in timp ce devorezi o lingura de fasole batuta.
Ah, iubitule, mirosi la fel de bine ca fasolea cu usturoi! Sexy, baby!

Citește și:

sursa foto prima pagina shutterstock cuplu indragostit

Vizionare placuta


Kudika
14 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.