Ai trecut de iubirea adolescentina si acum vrei ceva serios, ceva frumos, asa cum au majoritatea prietenelor tale. Vrei si tu sa te astepte cineva acasa, sau sa ai pe cine sa astepti, sa iti spuna cineva "noapte buna" si "buna dimineata" iar acel cineva sa nu fie mama, sora sau cea mai buna prietena.
E hotarat: Vrei un barbat in viata ta!

Ingredientele care duc (aproape sigur) la o relatie de cuplu fericita

De-a lungul timpului s-au tot perindat Feti Frumosi prin viata ta, pe la usa ta si prin patul tau. Chiar daca la prima vedere parca va stiati de zeci de ani iar in pat ieseau scantei de fiecare data, totul se termina subit si fara vreo explicatie concludenta.

foto: femeie pe banca, Shutterstock

Te intrebi mereu de ce nu reusesti sa construiesti o relatie serioasa. Chiar atat de mult ghinion sa ai incat sa nu gasesti persoana potrivita? Sau problema este la tine? De ce se tin scai de tine doar barbatii nepotriviti? Si pana la urma care este barbatul potrivit pentru tine?

Nici tu nu mai stii ce sa te intrebi, cum sa iti raspunzi si ce sa mai crezi cu privire la acest aspect. Ajungi sa crezi la un moment dat ca problema este la tine si ca poate esti atat de pretentioasa incat niciun barbat nu este suficient de bun. Apoi stai si te gandesti la ceea ce vrei de la el: sa te respecte, sa te inteleaga, sa te iubeasca, sa iti ofere afectiune, incredere, sa fie langa tine cand ai nevoie si sa te surprinda din cand in cand cu lucruri noi.

Acum ca ai reluat "lista dorintelor" si o analizezi un pic, iti dai seama ca nu vrei nimic complicat si ca tot ceea ce iti doresti este o relatie simpla si linistita, dar tot ce reusesti sa ai este sex mai bun sau mai rau.
Sunt cateva lucruri in viata ta de care nu te poti debarasa si nici macar nu iti dai seama de asta. sunt acele lucruri ascunse care nu iti permit sa pornesti pe un nou drum.

Ingredientele care duc (aproape sigur) la o relatie de cuplu fericita
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: