Setari Cookie-uri

De ce nu poti avea o relatie serioasa?

Afla care sunt secretele ascunse ce nu te lasa sa traiesti!

Primul dintre ele este iubirea din trecut. Toate trecem prin asta si iubim intens macar o data in viata noastra. La un moment dat se termina totul si tu ai inima franta in mii de bucati, viata ta parca se termina in acel moment si nimic nu mai conteaza. Este normal, esti in faza de negare, faza ce trece destul de repede. Apoi te aduni si iti spui ca nu te mai uiti in trecut, ca ai sa incepi o noua viata. Si mergi la un salon sa te rasfeti, sa iti schimbi look-ul, faci shopping si te simti atat de bine. Ba chiar iesi in club unde cunosti un tip foarte dragut.

Iesiti la cateva intalniri si parca va potriviti, dar din cand in cand te gandesti ca nu e ca celalalt si fara sa vrei te agati de trecut. Si ramai acolo, cu un picior afara si cu unul in groapa, legata de cateva franghii ce nu te lasa sa te eliberezi, sa traiesti, sa simti, sa te bucuri asa cum ai merita.

Un al doilea motiv, la fel de important este lipsa increderii in propria persoana. Daca tu nu ai incredere in tine, daca tu nu te iubesti si nu esti multumita de ceea ce esti, cine vrei sa o faca? Cum crezi ca ii poti invata pe cei din jur sa te iubeasca daca tu nu te iubesti si nu te pretuiesti? Incearca sa te analizezi un pic si sa vezi ce iti place la tine si ce nu, ce ai vrea sa schimbi si ce ai vrea sa pastrezi. In scurt timp vei reusi sa stabilesti un echilibru in ceea ce te priveste si sa capeti forte noi pentru a merge mai departe si a-i face pe cei din jur sa te iubeasca.

Citește și:

Iti este frica de un nou inceput. Ti-ai luat-o in freza de multe ori. Ti-ai pus speranta in atatia barbati si in atatea inceputuri frumoase si promitatoare pentru ca ceva mai tarziu sa te trezesti din nou singura si dezamagita. Si ai ramas cu un gust amar care nu dispare. Oricat de mult ar incerca vreun EL sa iti intre in gratii nu mai ai incredere si nici curaj sa dai frau liber trairilor, sentimentelor si emotiilor.

Iti spun ca si eu am fost ca tine. M-am pacalit sigura de multe ori si inima mi-a fost golita (credeam la un moment dat ca sunt undeva pe minus) pana nu mai puteam sa simt nimic oricat ma chinuiam. De cate ori simteam ca un fluturas incepe sa bata din aripi i le taiam pana sa apuce sa le deschida complet.
Asta pana la un moment dat in care EL a aflat de teama mea si nu mi-a spus decat atat: "Ai incredere si traieste!"

Acelasi lucru ti-l spun si eu tie: Ai incredere in tine si da-ti voie sa traiesti, sa te bucuri, sa simti.

Citește și:

Numai asa vei reusi sa obtii ceea ce iti doresti.

Foto prima pagina: femeie frumoasa, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.