Setari Cookie-uri

Sex oral din toate partile: Top 5 pozitii

Vrei sa ajungi la orgasm prin sex oral? Iata cum!

3. Pozitia 69 de-a-npicioarelea

Chiar daca pare scoasa dintr-un scenariu de film SF amestecat cu ceva pornache, sexul oral in picioare nu este chiar imposibil. Dar eu cred ca merita incercat doar de dragul povestii de dupa. In orice caz, pentr aceasta pozitie, iubitul tau trebuie sa se aseze la marginea patului cu picioarele pe podea. Tu te pozitionezi cu gura in poala lui iar cu picioarele te tii de gatul lui in timp ce mainile se sprijina pe coapsele partenerului.

Daca ati reusit sa faceti asta, acum depinde doar de el sa se ridice incet si sa iti poata sustine greutatea corpului. Oricum, ar fi recomandat ca el sa sa intoarca incet, astfel incat patul sa fie chiar in spatele tau. Daca pici de dragul orgasmului, macar sa pici pe moale.

4. Cu hainele pe tine

Nu orice fel de haine. Aceasta pozitie poate functiona doar daca porti fuste sau rochii. Eventual poti sa iei pe dedesubt o pereche de ciorapi cu banda de silicon sa-ti tina un pic de cald si sa mareasca efectul vizual.

Citește și:

Daca are un program de lucru mai permisiv, ii poti face o vizita la birou in timpul pauzei de masa. Tot ce ramane de facut este sa incuiati usa si sa te urci pe birou. El poate sta pe scaun sau, in functie de inaltime, poate ingenunchia in fata ta. Avantajul este ca nici macar nu trebuie sa iti dai lenjeria intima jos.

5. Sex oral din doggie style

Nu iti trebuie cine stie ce scoala inalta ca sa-ti dai seama cum functioneaza sexul oral din aceasta pozitie. Tot ce trebuie sa te faci este sa te sprijini pe coate si genunchi iar partenerul tau te va savura pe la spate.

sursa foto shutterstock buze in forma de inima

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.