Setari Cookie-uri

Top 5 lectii de dragoste pe care le invatam din filme

Filmele de dragoste au o multime de invataminte utile: Invata sa le descifrezi si tu!

Filmele de dragoste nu sunt neaparat siroposenii ce pot fi digerate doar de romanticele incurabile. Ele ne pot invata o multime de lucruri despre iubire, relatii, dragoste, barbati si tot ceea ce conteaza in relatia de cuplu.

Cele mai importante lectii de dragoste pe care le putem invata din filme sunt urmatoarele:

1. Nu cauta consolarea in alta parte

Te-ai despartit de curand de sufletul tau pereche si pur si simplu ai inima sfaramata in milioane de bucati. Nu o sa mai fie niciodata cum a fost inainte, dar trebuie sa treci peste cu orice scop. Si dupa ce le dai soarecilor apa cat pentru trei vieti, te gandesti sa incepi o noua relatie sau si mai bine, sa cauti o aventura care sa te duca cu gandul in alta parte.

Nu incerca acest lucru. Vei ajunge cu siguranta sa regreti si sa pierzi si ultima sansa de a recupera persoana iubita.

2. Nu da cioara din mana pe vrabia de pe gard

Citește și:

Poate ca iubitul tau nu este perfect (pana la urma nici tu nu esti perfecta) si te surprinzi ca iti fug ochii dupa alti reperentanti ai sexului tare. Mai inalti, mai atletici, mai aranjati, mai dichisiti, mai smecherasi, mai vorbareti, mai zambareti. Toate astea te atrag si parca nu le mai vezi la cel de langa tine. Inainte de orice decizie nu uita insa ca ceea ce vezi este doar “interfata grafica” a unei persoane, sunt doar cateva aparente care nu reusesc sa iti dezvaluie nici cat negrul sub unghie despre persoana respectiva.

3. Nu te arunca in bratele primului venit

Esti singura, vulnerabila si simti nevoia de atentie, afectiune si vrei sa ai din nou sentimentul ca cineva se gandeste la tine in fiecare clipa. Si tocmai acum cand esti singura nimeni nu iti mai da atentie si parca toti barbatii au intrat in pamant. Sigur ca aceasta situatie nu tine la nesfarsit si va aparea vreun Fat Frumos (sau mai putin frumos) care sa iti faca curte.

Citește și:

Chiar daca nu este tocmai pe placul tau si nu este genul de barbat alaturi de care sa te fi imaginat vreodata, ii acorzi o sansa din simplul motiv ca te-ai saturat sa fii singura. S-ar putea sa regreti mai tarziu aceasta decizie luata intr-un moment de slabiciune, asa ca gandeste-te de doua ori inainte sa faci acest pas.

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.