Setari Cookie-uri

Top 5 lectii de dragoste pe care le invatam din filme

Filmele de dragoste au o multime de invataminte utile: Invata sa le descifrezi si tu!

4. Dragostea adevarata nu moare niciodata

Si in niciun caz nu dureaza trei ani. Nu dureaza nici macar o viata, dureaza mai mult de atat. Dragostea sincera si pura dureaza o vesnicie si nimic nu ii poate diminua intensitatea, nimic nu o poate face sa dispara. Orice ai face te gandesti la ea, la dragostea vietii tale care te urmareste mereu. Nu o lasa sa treaca pe langa tine!

Lupta! Si fa tot ceea ce iti sta in puteri sa o pastrezi langa tine! Pentru ca nimic nu este mai rau decat sa tanjesti dupa o dragoste pierduta.

5. Nu poti alege de cine sa te indragostesti

Stiu: vrei sa te indragostesti de un baiat dragut (daca e prea frumusel se uita toate dupa el si nu iti convine), intelegator, sensibil (dar nu foarte ca o da in penibil), romantic (dar sa nu fie siropos), destept (dar nu mai destept decat tine), amuzant, istet, descurcaret, inalt, brunet si cu ochi albastri, sa aiba un suflet bun si sa ii placa plimbarile in parc si sa fie inebunit dupa copii.

Citește și:

Dar ca sa vezi: te indragostesti de golanul cartierului, cel pe care nu l-ai suportat niciodata si l-ai considerat ca fiind taranimea intruchipata. Cumva reuseste sa iti puna inima pe jar, sa se invarta in capul tau si sa ti se plimbe prin gand. Dar esti fericita si asta este tot ce conteaza!

Sursa foto prima pagina: Shutterstock

Sursa foto interior: Depositphotos

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.