Setari Cookie-uri

Persoane celebre care au murit cand faceau sex

Top 5 personalitati care au facut sex pana la moarte

De fiecare daca cand cineva imi reproseaza vreun obicei prost, le spun ca daca tot o sa murim toti, eu o sa mor din ceva care mi-a facut placere. Nu stiu daca acelasi lucru l-au gandit si oamenii despre care va povestesc insa cu siguranta au avut un final pe cinste!

Atunci cand facem sex, organismul nostru este supus unui efort intens. Spre exemplu, intr-o ora de activitate sexuala neintrerupta, ardem in jur de 250 de calorii. Unora le-a fost insa de-a dreptul fatal.

1. Atilla Hunul

Imperiul lui Atilla s-a intins la un moment dat de la poalele Alpilor pana la muntii Ural. Puterea politica si armata pe care a detinut-o nu l-au facut insa nemuritor. Povestile spun ca el si-a pierdut viata in noaptea nuntii cu Ildico, a sasea sotie a sa.

Legendele s-au imbogatit pe parcursul anilor pana cand noaptea nuntii a fost transformata intr-o orgie sado-maso in toata regula. In orice caz, ceea ce i-a adus moartea a fost o hemoragie puternica declansata de efort si acumulata cu numeroase alte probleme de sanatate.

Citește și:

atilla

2. James Donald McConaughey

Admitem ca James nu este chiar o celebritate. Numele sau suna atat de cunoscut pentru ca este nimeni altul decat tatal lui Matthew McConaughey. Mama acestuia a povestit in biografia sa ca James a murit in timp ce faceau sex.

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.