Setari Cookie-uri

Persoane celebre care au murit cand faceau sex

Top 5 personalitati care au facut sex pana la moarte

3. David Carradine

Actorul facea sex de unul singur cand si-a pierdut viata. Corpul sau a fost descoperit in hotelul din Bangkok unde era cazat pentru filmarile la pelicula „Stretch”. Carradine avea o sfoara trecuta in jurul gatului, a mainii si a penisului si practica autoasfixierea, tehinica despre care se crede ca mareste placerea sexuala.

4. Errol Flynn

Unul dintre cele mai cunoscute roluri ale lui Flynn este Robin Hood in productia din 1938. De altfel, el a interpretat o serie intreaga de personaje cu sabia in mana.
Actorul aflat intr-o situatie financiara disperata a incercat sa isi vanda yahtul unui prosper om de afaceri din Canada. La intoarcerea din calatorie, el s-a plans de dureri in zona spatelui si la picioare. Medicul l-a tratat si l-a sfatuit sa nu faca eforturi fizice. In acea seara, el nu a mai iesit din camera de hotel unde intrase alaturi de o tanara fasneata. Autopsia a aratat ca Flynn avea ciroza si probleme cu inima.

Citește și:

5. Rafael Sanzio

Unul dintre cei mai cunscuti pictori renascentisti a murit la varsta de 37 de ani. El nu a fost casatorit niciodata insa a avut numeroase aventuri amoroase. Femeia pe care a iubit-o cel mai mult a fost Margherita Luti, pe care de altfel a imortalizat-o in celebrul tablou La Fornarina.

Giorgio Vasari, barbatul care s-a ocupat de biografia lui Rafael a lansat o ipoteza potrivit careia pictorul a decedat din cauza sexului in exces cu Luti.

In perioada respectiva, medicii credeau ca sanatatea corpului si functionarea acestuia depind de armonia celor 4 umori: sangele, bila galbena, bila neagra si flegma. Sexul in exces ar fi dus la un dezechilibru intre acestea si i-ar fi curmat zilele lui Rafael.

foto prima pagina shutterstock cuplu sexy

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.