Top 10 studii despre sex amuzante si absolut inutile

Top 10 studii despre sex amuzante si absolut inutile

Stiai ca sexul oral e aproape sex dar nu chiar sex?

Cercetatorii, cu precadere americani dar nu numai, fac studii pentru orice. Pana nu iese negru pe alb in laborator ca apa-i uda, poti sa faci dansul ploii mult si bine ca nu te-ar crede sub niciun chip. Din seria studiilor, testelor si cercetarilor inutile, va prezentam 10 concluzii de tot rasul. Sau plansul, daca ne gandim ca in ele au fost investite sume serioase de bani. Retail jobs

1. Barbatii nu se dau in vant dupa prezervative

Pentru a ajunge la aceasta concluzie, americanii au investit 423 000 $ intr-un studiu care sa ii lamureasca de ce barbatii nu sunt foarte incantati de prezervative.

barbat cu prezervativ

foto shutterstock barbat cu prezervativ

2. Oamenii peste 70 de ani fac mai putin sex

Tot e bine ca fac sex. Potrivit unui studiu al Universitatii din Chicago finantat de Institutul National de Sanatate din Statele Unite, oamenii septuagenari fac mai putin sex. Ca sa vezi! Tot ei au ajuns la concluzia ca barbatii de 30 de ani mai au la dispozitie alti 35 ca sa se bucure de placerile carnale, in timp ce femeile au doar 30.

Acelasi studiu spune ca oamenii sanatosi sunt de doua ori mai interesati de sex decat cei cu probleme de sanatate.

3.Sexy selfie

Persoanele care isi pun fotografii provocatoare pe site-urile de socializare au sanse mai multe sa primeasca propuneri sexuale decat ceilalti.

La aceasta concluzie a ajuns un grup de cercetatori de la Universitatea din Cincinnati. Testele lor au aratat ca oamenii care isi pun fotografii de profil in ipostaze sexy sau sumar imbracati sunt tinte mai dese ale flirturilor.

4. Oamenii mai frumosi fac mai mult sex

Cercetatorii britanici de la Universitatea din Durham au demonstrat ca barbatii ale caror fete erau mai „masculine” si femeile cu chipuri mai „atractive” au sanse mai mari sa faca sex decat persoanele mai putin binecuvantate estetic de la natura. Hai, nu, zau!

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri