Setari Cookie-uri

Top 10 studii despre sex amuzante si absolut inutile

Stiai ca sexul oral e aproape sex dar nu chiar sex?

5. Sarcina afecteaza stilul de viata

Publicatia Contraception Journal a desfasurat un studiu care a concluzionat ca aparitia unei sarcini neprogramate schimba total stilul de viata al unei femei, atat in cele 9 luni cat si dupa nasterea copilului.
Cine s-ar fi gandit pana atunci ca un copil iti poate da viata peste cap?

6. Liber la calarie

Domnul doctor Shaheen R. Alanee ne-a luat tuturor o mare piatra de pe inima cu rezultatul cercetarilor sale si ale colegilor sai de la Universitatea din Minnesota. El si distinsii colaboratori au ajuns la concluzia ca indiferent de disfunctiile sexuale de care sufera anumite femei, acestea nu au nicio legatura cu pasiunea pentru calarit.

Asta-i bine, putem sa ne linistim toate acum!

7. Consumul de droguri e riscant

Stim ca este un soc foarte mare si nu se astepta nimeni la asta dar cu ajutorul cercetarilor desfasurate de publicatia Sanatatea in Scoli din SUA, ne-am luminat toti. Concluzia lor a fost ca cei care consuma metamfetamine sunt mai predispusi la un comportament sexual riscant decat cei care nu folosesc substante stupefiante.

Citește și:

8. Infidelitatea poate distruge un cuplu

Eu nu m-as fi gandit la asta dar multumita unui studiu facut de cercetatorii de la Queen’s University din Belfast am aflat ca barbatii si femeile sunt deranjati de infidelitate. Exista insa si o perspectiva interesanta in aceasta concluzie.

Ei au descoperit ca barbatii sunt mai deranjati de infidelitatea propriu-zisa, in sensul sexual, in timp ce femeile tolereaza mai greu infidelitatea emotionala. In acelasi timp, barbatii nu se considera inselati neaparat atat timp cat partenera are o aventura sexuala cu o persoana de sex feminin.

9. Homosexualitatea si Polul Nord

De departe, unul dintre cele mai absurde studii a fost facut de un student nigerian, citat de Free thought blogs.com

El a folosit doi magneti cu ajutorul carora a incercat sa demonstreze ca homosexualitatea este o deviatie comportamentala si nu trebuie legalizata casatoria intre doua persoane de acelasi sex.

Citește și:

Si daca nu ati inteles inca ce are a face cu prefectura, el si-a petrecut timpul incercand sa atraga doi magneti cu aceeasi polaritate, lucru care in mod evident, nu s-a intamplat. Drept pentru care, daca polaritatile identice se resping, la fel trebuie sa faca si oamenii in ceea ce priveste relatiile cu persoane de acelasi sex.

10. Sexul oral nu e sex

Cel putin asta au descoperit cercetatorii de la College Student Journal pe baza chestionarelor aplicate pe femei si barbati. Domnii au raspuns majoritar ca sexul oral nu poate fi considerat sex, cel mult o parte a preludiului. In acelasi timp, femeile au raspuns ca un act atat de intim este cu siguranta sex.

foto prima pagina shutterstock femeie in laborator

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.