Setari Cookie-uri

Top Secret: Ce isi doresc cu adevarat barbatii

Te-ai fi gandit la asta vreodata?

Pentru ca sunt mai vizuali decat noi, cu siguranta te gandesti si tu ca barbatii vor ca o femeie sa aiba picioare lungi si subtiri, sani mari si tari, fund bombat si ferm, abdomen plat si maini finute si delicate.

Hai sa mai punem si un nas micut si subtirel si este intruchiparea perfecta a papusii Barbie, modelul spre care din ce in ce mai multe femei tind in ziua de astazi.

Si poate asa vom ajunge sa ne uniformizam ca aspect eliminand tentatiile si concurenta.
Am putea spune de asemenea ca barbatii vor sa fie lasati in pace, sa nu fie controlati si stresati, sa fie liberi ca pasarile cerului (trebuie sa recunoastem ca in aceeasi masura vrem si noi aceste lucruri).

De ani de zile incercam sa ne dam seama ce isi doresc barbatii cu adevarata pentru ca se pare ca lucrurile mentionate mai sus nu sunt suficiente pentru totdeauna si ajung sa isi doreasca din nou altceva.

Citește și:

S-au mai scris articole pe aceasta tema, s-au scris chiar si carti in speranta ca se va descoperi marele mister, si anume: Ce isi doresc cu adevarat barbatii. Se pare ca nimic insa nu a generat rezultatele asteptate si acest lucru este inca o enigma, sau poate ca raspunsul este atat de simplu incat nici nu ne-am gandit la el pana acum.

Citeste si:

3 Minciuni si un adevar: De ce esti inca singura?

Sex oral din toate partile: Top 5 pozitii

Asa cum spun barbatii despre noi ca suntem complicate asa am putea spune si noi despre ei ca sunt ciudati si ca nu reusim sa ii intelegem, dar daca esti atenta reusesti sa citesti barbatii foarte usor si iti spun singuri (fara sa isi dea seama) ceea ce isi doresc cu adevarat. Prin intermediul a ceea ce ne spun, prin intermediul gesturilor si al mimicii, barbatii ne dezvaluie chiar si cele mai ascunse secrete ale lor.

Citește și:

Ceea ce barbati isi doresc cu adevarat este sa intelegem modul in care ei gandesc si modul in care ei percep relatiile.

Nu vor sa ne vada mereu aranjate si dichisite. Din contra, vor sa ne vada cu parul ciufulit, nemachiate si umbland prin casa intr-un tricou lung. Ei ar putea spune ca este un look demn de covorul rosu al Premiilor Oscar.

Ei nu vor doar niste bune gospodine si viitoare mame perfecte, nu vor sa ne vada doar ca femei de cariera ci vor sa ne vada ca simple creaturi ce incearca sa le inteleaga modul de gandire si de perceptie.
Bineinteles ca noi nu vom putea sa gandim niciodata asa cum o fac ei, dar putem intelege modul lor de a trata lucrurile si tot ceea ce ii inconjoara.

Citeste si De ce nu poti avea o relatie serioasa?

Este un secret pe care niciodata nu ni-l vor spune pentru ca este atat de simplu incat ei cred ca se intelege de la sine ca o femeie ar trebui sa faca asta fara sa i se spuna, fara sa i se sugereze.
Vor sa fie rerpectati (si te vor respecta la randul lor) mai mult decat sa fie iubiti cu ardoare.

Citește și:

Daca stai bine sa te gandesti asta vrei si tu: vrei ca barbatul de langa tine sa iti inteleaga gandurile si sa ti le accepte, vrei sa te respecte mai degraba decat sa te iubeasca la nebunie pentru ca nu ai putea convietui alaturi de un om care te iubeste, dar te jigneste.


Singurul sfat potrivit: Incearca sa il intelegi cu adevarat si respecta-l!

Citeste si:

Prietenia idntre femei si barbati, intre mit si gluma proasta

25 Cele mai amuzante bancuri despre barbati

Sursa foto interior: Shutterstock

Sursa foto prima pagina: barbat frumos, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.