Setari Cookie-uri

Sfaturi pentru sex mai mult si mai bun

Top 7 cele mai bune metode pentru prelungirea placerii sexuale

3. Sexul dureaza mai mult daca barbatul se masturbeaza inainte. Desigur ca ar fi destul de jenant sa iti rogi iubitul sa se ascunda in baie pentru o sesiune cu el insusi inainte sa faceti sex. Totusi, daca vrei ca lucrurile sa se desfasoare pe o perioada mai lunga de timp, in timpul preludiului, i-ai putea da...o mana de ajutor.

Desigur, trebuie sa il lasi apoi sa se odihneasca putin insa intre timp ar putea sa iti intoarca favoarea astfel incat tensiunea sexuala se va acumula din nou.


4. Foloseste un inel special. Daca pui presiune cu o astfel de jucarie la baza penisului, partenerul tau va fi impiedicat sa ejaculeze iar erectia nu se va pierde. Si daca nu esti adepta ajutoarelor in dormitor, poti face acest lucru cu mana.

5. Poti sa incerci si produsele destinate sexului care au rolul sa amorteasca usor zona. Acest lucru nu inseamna ca veti ramane fara sensibilitate in locurile intime ci doar ca senzatiile nu vor fi la fel de intense.

Citește și:

Daca alegeti aceasta optiune, trebuie sa fiti foarte atenti la produsele achizitionate si la ce contin acestea pentru a evita efectele secundare neplacute.

6. Incercati sa faci sex din lateral. Fie ca stati fata in fata sau penetrarea are loc pe la spate, aceasta pozitie poate prelungi momentul pana la orgasm. De asemenea, este recomandat ca tu sa faci toate miscarile ca sa poti avea mai mult control asupra ritmului.

7. Exercitiile care intaresc muschii pelvieni sunt benefici nu doar pentru starea generala de sanatate a iubitului tau, ci si pentru placerea ta. Acestea il vor ajuta sa isi controleze mai usor orgasmul si sa prelungeasca placerea pentru amandoi.

foto prima pagina shutterstock cuplu sexy

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.