Atunci cand ne gandim la sex, este important de stiut ca nu conteaza neaparat cantitatea cat conteaza calitatea. Chiar si asa, exista modalitati prin care le poti avea pe amandoua.

69 de citate memorabile despre sex

Potrivit doctorului Harry Fisch, un barbat obisnuit are in jur de 11 erectii si semierectii pe parcursul unei zile. Asta nu inseamna ca face sex in fiecare zi, de mai multe ori. De fapt, rata medie este de 2-3 contacte sexuale pe saptamana.

Numarul poate creste in cazul persoanelor foarte indragostite, insa, in orice caz, pe masura ce relatia se dezvolta si partenerii petrec mai mult timp unul in compania celuilalt, numarul partidelor de sex are tendinta sa scada.

cuplu in pat

foto shutterstock cuplu in pat

Totusi, acestea sunt doar date statistice si fiecare cuplu este diferit in acest sens. Conteaza, de asemenea, varsta si numarul de ani in care cei doi au fost impreuna, chiar si conditia fizica sau copiii.

Daca ramanem tot la numere, 45% dintre barbati au nevoie de 2 minute pentru a ajunge la orgasm iar femeile au cu siguranta nevoie de mai mult timp pentru a ajunge pe culmile placerii. Aceasta desincronizare impinge femeile sa fie ceva mai creative in acest sens.

Asadar, iata cateva solutii pentru cresterea calitatii sexului si durata acestuia.

1. Amanati momentul. In timpul actului sexual, roaga-ti iubitul sa se opreasca putin chiar inainte de orgasm iar apoi sa continue. Acest exercitiu il va ajuta sa se controleze mai usor si isi poate indrepta atentia asupra reactiilor tale.

2. Incearca pozitii noi. Atunci cand cei doi parteneri se cunosc foarte bine si fac sex din aceleasi pozitii, barbatul poate anticipa momentul orgasmului si va ajunge astfel sa termine destul de repede.

Placerea din Sud! 20 Orgasme pentru fiecare femeie
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: