Setari Cookie-uri

Sfaturi pentru preludiu de zile mari

Tips & tricks pentru nopti fierbinti

Poate una dintre cele mai mari probleme in cuplu este lipsa timpului. Traim in viteza si avem din ce in ce mai putina vreme sa ne bucuram de persoana iubita. Tocmai de aceea, am capatat obiceiul sa facem totul pe fuga, chiar si sexul. Numai ca, din punct de vedere biologic, nu prea conteaza cat esti de indragostita de partenerul tau.Corpul are nevoie de ceva timp ca sa se pregateasca pentru sex. In caz contrar, aceasta activitate placuta poate deveni de-a dreptul dureroasa, atat pentru barbati cat si pentru femei. Tocmai de aceea, preludiul este foarte important pentru placerea ta.

Pentru a iesi putin din rutina, iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa te bucuri mai mult de preludiu.

cuplu sexy preludiu

foto shutterstock cuplu sexy

1. Nu te jena de nuditatea ta

Chiar daca esti nemultumita de felul in care arati, si arata-mi un om care nu este, acest lucru poate fi moartea pasiunii. Daca te ascunzi sub cearceaf imediat ce ti-ai dat hainele jos, se duce si mama lui de chef. Lasa-ti iubitul sa se bucure de privelistea trupului tau gol.

Citește și:

Pana si oamenii de stiinta spun ca, la vederea partenerei sumar imbracate, de preferabil deloc, in creierul barbatului au loc schimbari chimice care ii maresc excitarea.

Daca ai un pic de curaj, ai putea sa-l aprinzi mai tare cu un numar de striptease „neplanificat”.

2. Lasa-l sa priveasca dar nu sa atinga

Daca tot suntem la capitolul striptease, poti da drumul la muzica in surdina apoi roaga-ti iubitul sa se intinda in pat. Urca-te peste el si leaga-l de maini astfel incat sa nu te poata atinge. Misca-te sugestiv deasupra lui si in tot acest timp mai scoate-ti cate un articol de imbracaminte.

Sau daca vrei sa puna mana, din cand in cand, aseaza-l in picioare in fata unei oglinzi si dezbraca-l incet.

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.