Setari Cookie-uri

Sfaturi pentru preludiu de zile mari

Tips & tricks pentru nopti fierbinti

3. Foloseste-ti respiratia

Este o metoda foarte subtila de a excita pe cineva insa functioneaza cu siguranta. Saruta-ti partenerul in zonele erogene, cum ar fi pe gat sau in spatele urechii, pe abdomen sau pe incheietura mainii apoi sufla delicat aer cald. Combinatia va duce la o schimbare de temperatura in zona respectiva si va creste sensibilitatea.

Daca esti mai curajoasa si nu refuza niciunul dintre voi sexul oral, poti sa sufli usor aer rece in jurul penisului, alternat cu saruturi calde.

4. Preia controlul

Cei mai multi dintre barbati incearca sa isi demonstreze calitatile de masculi alfa inclusiv in pat si le place sa-si domine partenerele. Insa pot fi la fel de aprinsi daca femeia preia controlul situatiei si devine mai...brutala. Nu trebuie sa-i smulgi nasturii sau sa-i rupi gulerul insa te poti urca peste el si ii poti spune exact ce se faca.

Citește și:

5. Adu-l aproape de orgasm

Fa asta prin orice tehnica iti doresti insa secretul este sa nu il lasi niciodata sa termine. Saruta-l in zona genitala sau maseaza-i penisul cu mana apoi, cand simti ca e aproape, indreapta-ti atentia spre orice alta zona a corpului sau. Sopteste-i fanteziile tale in ureche apoi saruta-l pe gat si clavicula si alterneaza zonele. O sa-l innebuneasca si se va lasa in mod cert cu o partida fierbinte de sex.

foto prima pagina shutterstock cuplu elegant

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.