Setari Cookie-uri

Secretele sexului tantric

Top 5 pozitii de sex pentru concentrarea energiei sexuale

foto shutterstock cuplu sexy

In sanscrita, exista un cuvant absolut minunat care arata legatura puternica dintre pasiunea fizica si iubire spirituala. Acest cuvant este Kama. Esenta acestei credinte este contopirea energiei din corpul uman cu cea din univers.

Pentru a atinge placerea absoluta, trebuie construita intai o legatura emotionala intre cei doi parteneri.

Fa-ti timp doar pentru partenerul tau cel putin o data pe saptamana. In cadrul unei relatii stabile de lunga durata, intervine uneori rutina iar cei doi se pierd in cotidian si nu isi mai acorda atentia de la inceput. De aceea, un prim pas este rezervarea unei ore, macar, doar pentru tine si iubitul tau. Chiar daca poate fi destul de dificil din cauza programului aglomerat, trebuie sa faci astfel incat relatia ta sa fie o prioritate.

Construieste un spatiu doar al vostru. Poate fi vorba de pat, de canapea sau de balcon. Atunci cand intrati in aceasta zona, trebuie sa o faceti cu inima deschisa si abia dupa ce ati depasit momentele conflictuale. Spatiul sacru al relatiei voastre trebuie sa fie incarcat cu energie pozitiva si va deveni, cu timpul, un obicei relaxant si extrem de benefic pentru legatura dintre voi.

Citește și:

Aprinde imaginatia partenerului tau. Poti face acest lucru prin orice metoda prin care sa te simti senzuala. Nu este neaparat nevoie sa iesi din zona ta confort insa ar fi un prilej minunat pentru a-ti testa limitele si pentru a-ti deschide mai mult spiritul. Imbraca-te provocator fara niciun motiv special sau suprinde-l cu mici mesaje picante. De asemenea, il poti ruga sa iti faca un masaj pe umeri sau la talpi si poti geme insinuant la atingerea mainilor lui.

Inainte de a detalia pozitiile sexuale recomandate pentru o mai buna conexiune, trebuie sa tii cont de cateva sugestii.

1. Este important sa faci intotdeauna ce simti.
2. Exprima-ti sincer sentimentele si dorintele.
3. Pastreaza in permanenta un contact vizual cu partenerul tau atunci cand faceti sex.
4. Accepta-ti sexualitatea, exploreaza aceasta latura a ta si bucura-te de efectele ei.

Citește și:

Pozitii sexuale tantrice: Floarea

Suna destul de complicat insa repetitia este mama invatarii. Pentru aceasta pozitie, trebuie sa stai intinsa pe spate si cu genunchii trasi la piept. Picioarele tale sunt astfel pozitionate aproape de subratul partenerului tau iar talpile ajung aproape de soldurile lui. Iti pui mainile sub fund si iti ridici bazinul in timp ce te sprijini cu coatele de pat.

Spooning

Aceasta este probabil, pozitia preferata de somn a cuplurilor noi. Cele doua trupuri se ating si femeia sta cuibarita la pieptul iubitului ei. In acelasi timp, este o pozitie perfecta pentru sex tantric,in mod special daca cei doi parteneri stau intorsi pe partea stanga. Astfel, se realizeaza o legatura speciala intre inimile celor doi.

Misionarul

Din nou, este o pozitie sexuala foarte des intalnita. Pentru a obtine insa o conexiune mai mare si, de asemenea, pentru a spori placerea sexuala, tu trebuie sa iti tii coapsele apropiate iar partenerul tau trebuie sa isi tina picioarele de-o parte si de cealalta a ta.

Citește și:

Pozitii sexuale tantrice: Lotus

Puteti face sex din aceasta pozitie pe o canapea insa pentru mai multa siguranta, ar fi indicat un pat cu tablie sau lipit de perete pentru ca vei avea nevoie de sustinere. Tu stai in sezut, cu spatele rezemat si iti tragi genunchii spre piept. Penetrarea se va face prin fata iar partenerul tau isi va spirjini mainile de o parte si de cealalta a fundului tau.

Pe masa

Sau pe birou, sau pe orice alta suprafata plana si dura, oriunde te poarta imaginatia. Tu trebuie sa stai intinsa cu fundul aproape de marginea suprafetei alese iar partenerul tau va avea astfel acces la toate zonele tale erogene.


foto prima pagina shutterstock cuplu senzual

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.