Setari Cookie-uri

Top 5 pozitii sexuale cu femeia deasupra

Pozitii de sex pentru orgasm garantat

Atunci cand vrei sa priei controlul intr-o noapte fierbinte cu partenerul tau, tot ce trebuie sa faci este sa stai tu deasupra. Chiar daca exista o pozitie clasica pe care o stie toata lumea, de fapt tu ai mai multe la dispozitie care iti vor garanta nu doar stimularea clitorisului ci si a punctului G.

1. O pozitie sexuala ideala pentru stimularea celor doua puncte fierbinti ale tale este cu spatele la partenerul tau. Penetrarea trebuie sa fie, totusi, destul de delicata pentru ca, in caz contrar, poate fi dureros. In plus, trebuie sa ai o rezistenta ridicata pentru ca, in timp ce iubitul tau sta intins pe spate, tu stai deasupra lui pe vine si cu fata spre picioarele sale.

Pentru a-ti oferi un sprijin suplimentar, partenerul tau isi poate ridica genunchii astfel incat tu iti poti pune mainile pe acestia si vei avea mai mult echilibru.

Citește și:

femeia deasupra

foto shutterstock cuplu sexy

2. Cea de-a doua pozitie pe care ti-o propunem suna destul de complicat insa nu e deloc asa. Trebuie, totusi, sa recunoastem ca partenerul tau trebuie sa aiba destula forta pentru ca iti va sustine o parte din greutatea corpului.

Astfel, el trebuie sa stea in genunchi, cu fundul pe calcaie si pentru mai mult echilibru, se va sprijini cu mainile de pat. Tu vei sta deasupra lui in genunchi si te poti prinde cu o mana de gatul lui. Daca te simti suficient de increzatoare, cu mana libera iti poti stimula clitorisul.

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.